Kom tidlig på kampen!

Oppfordringen er klar: Vær tidlig på plass når et fullsatt Stadion skal løfte Brann-spillerne frem i kveld.

Annonse:

Det er to hovedgrunner til denne oppfordringen:

Når 12.914 mennesker skal inn på samme arena i løpet av relativt kort tid, kan det fort oppstå køer. Køer foran portene, køer i trafikken, på Bybanen, bussene og langs veiene inn mot Stadion.

Dessuten: Dersom vi begynner å fylle opp tribunene i god tid før kampstart, vil spillerne få det trøkket og den støtten de drømmer om allerede når oppvarmingen starter klokken 19.20.

Det er mye som skjer. Fanzonen utenfor inngang 10 er åpen fra klokken 18.00. Her er det underholdning og gratis aktiviteter, spesielt for de minste.

Portene til selve arenaen åpner klokken 19.00, og én time senere er det avspark i årets hittil største stadionkamp, Brann mot Rosenborg.

Kampen er utsolgt.

Om du ikke har billett og ønsker å se storoppgjøret sammen med venner, ta turen til utestedene Metz, Felix eller Fotballpuben som alle viser kampen.

TVNorge har en gigantisk sending på gang med 17 kamera, studio med gjester og en halvtimes oppbygging til kampen fra klokken 19.30.

God fornøyelse!

Vi minner om at billettsalget til hjemmekampene mot Strømsgodset og Odd pågår for fullt nå. Benytt sjansen allerede i dag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: