LAN: - Det får bære eller briste

Lars Arne Nilsen levner ingen tvil: - Vi skal gi alt vi har for seier og tre poeng.

Annonse:

Søndag spiller Brann en særdeles viktig kamp hjemme mot serieleder Rosenborg. Med to poeng mellom lagene før kampstart vil en eventuell vinner i kampen få et veldig godt utgangspunkt foran sesongens tre siste kamper.

Kampen er for lengst utsolgt og det er ventet at TVNorge sin seerrekord blir grundig slått når den vises klokken 20.00 på søndag.

Brann-trener Lars Arne Nilsen er ikke i tvil om hvordan Brann ønsker å møte kampen:

- Vi skal prøve å ta kontroll over kampen og ta hjem tre poeng. Det er ikke snakk om å legge seg ned og satser på overganger eller dødballer. Vi skal gjøre et skikkelig forsøk på å ta dem, så det får bære eller briste. Ingen skal kunne ta oss på at vi ikke prøvde, varsler Nilsen.

Selv om Nilsen påpeker at uavgjort ikke er krise, er han klar på det er seieren han og laget vil gå for. Det er nå Brann har sjansen til å ta over kontrollen i toppen av Eliteserien.

- Vi må selvfølgelig se an hvordan kampen utvikler seg, men i utgangspunktet går vi for seier. Uavgjort er ingen krise, da holder det med seier til oss og at de taper én kamp, men det er nå vi har sjansen til å ta over serieledelsen, påpeker Nilsen.

Haugen ute med karantene

Fredrik Haugen er ute med karantene. Vito Wormgoor og Kristoffer Barmen med flere har vært plaget med skadeproblemer. Lars Arne Nilsen er imidlertid ikke veldig bekymret med tanke på situasjonen.

- Det skal gå fint. Vi har flere spillere som kan gå inn i Haugens rolle. Når det gjelder dem som sliter med småskader, er det selvfølgelig ikke optimalt. Men det gikk bra på treningen i dag, og jeg tror at de blir klare til søndagen.

- Om de starter eller kommer inn i løpet av kampen er litt åpent akkurat nå, avslutter Brann-treneren.

Brann - Rosenborg har avspark klokken 20.00. Det er fanzone utenfor inngang 10 fra klokken 18.00 med mye aktivitet.

Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, da unngår man køer foran portene. Det er dessuten moro når tribunene fylles tidlig og stemningen er god allerede når Brann-laget kommer ut til oppvarming 19.20.

Neste hjemmekamp er mot Strømsgodset neste søndag klokken 20.00. Benytt sjansen og kjøp billetter i dag.

Kjøp billetter

Annonse fra Obos-ligaen: