- Vil gjerne oppleve seierstog, pyro og fest igjen

Sist gang Brann vant serien sto Kristoffer Barmen blant publikum. Nå lever drømmen hans.

Annonse:

- Jeg sto selv på festplassen i 2007 blant flere 1000 ekstatiske supportere, og jeg vil gjerne oppleve seierstog, pyro og fest igjen, sier Kristoffer Barmen.

Han har spilt for Brann siden han var ti år. Nå gleder han seg sinnssykt til årets store kamp, hjemme mot Rosenborg på søndag.

- Det blir den største kampen i min karriere. Jeg gleder meg utrolig mye. Det er definitivt nå vi må være påskrudd og gå i krigen, varsler Barmen.

Fullsatt Stadion i ryggen

Han håper et fullsatt Stadion skal løfte spillerne til å yte enda mer enn ellers og virkelig fremstå som lagets tolvte mann.

- Fansen er utrolig viktig for oss og vi trenger all den hjelpen vi kan få. Jeg håper Bergen mobiliserer inn mot søndag, sier han.

Selv om Rosenborg har hatt en tøff periode, mener Barmen at Brann ikke kan håpe på en nervøs motstander.

Saken fortsetter under bildet av Kristoffer Barmen og Ruben Kristiansen.

- De har som oss hatt litt tilfeldigheter mot seg og de har møtt motstand i Europa som er et par hakk opp fra nivået i Norge. De er her for å kjempe om seriegullet, men det er heldigvis vi også.

- Det blir kamp! konkluderer Kristoffer.

Brann - Rosenborg har avspark klokken 20.00. Det er fanzone utenfor inngang 10 fra klokken 18.00 med mye aktivitet.

Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, da unngår man køer foran portene. Det er dessuten moro når tribunene fylles tidlig og stemningen er god allerede når Brann-laget kommer ut til oppvarming 19.20.

Neste hjemmekamp er mot Strømsgodset neste søndag klokken 20.00. Benytt sjansen og kjøp billetter i dag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: