Håpet på toppkamp da han signerte

Ruben Yttergård Jenssen hadde kampen mot Rosenborg i tankene da han signerte for Brann.

Annonse:

- Da jeg valgte å gå til Brann i sommer håpet jeg at vi var i angrepsposisjon når vi skulle møte Rosenborg i høst. Det klarte vi med seieren mot Stabæk sist helg. Nå gjenstår det bare å slå Rosenborg, så blir dette bra, smiler midtbanestrategen.

Yttergård Jenssen har aldri vunnet en tittel på seniornivå, så kampen mot Rosenborg blir ekstra viktig for nordlendingen.

- Nei, det har blitt en del sølvmedaljer på meg opp gjennom årene, men aldri gull, så denne kampen kommer høyt blant de viktigste kampene i karrieren min, uten tvil, sier Yttergård Jenssen.

Ikke nok å slå RBK

Han presiserer imidlertid at Brann selv med seier mot Rosenborg ikke er klar for noen seriegull. Det vil fortsatt gjenstå tre kamper av meget stor betydning.

Nå tenker han mest på arbeidsoppgavene på søndag. Han tror Rosenborg hadde Brann i tankene da de spilte mot RB Salzburg i europaligaen torsdag.

- Jeg kjenner han Tore (Reginiussen) godt. Han pleier å spille selv med brukket rygg, men i går sto han over kampen på grunn av litt diaré. Det tror jeg ikke noe på.

- De har spart spillere til søndagen. Det betyr at vi må forvente topp motstand, minner Brann-spilleren om.

Skal gi 100 prosent 

Søndagens motstander er vant med store kamper både i inn- og utland. Yttergård Jenssen er ikke redd for at Brann-spillerne ikke er rutinerte nok til å spille slike toppkamper.

- Vi er en rutinert gjeng meg mye erfaring. Jeg er ikke bekymret for det. Vi må bare prøve å tenke det som en vanlig kamp, fokusere på arbeidsoppgaver og gi 100 prosent.

- Da har vi en veldig god mulighet til å ta tre poeng, avslutter Yttergård Jenssen. 

Brann - Rosenborg har avspark klokken 20.00 på søndag. Kampen er usolgt.

Kjøp heller billetter til kampen mot Strømsgodset neste søndag eller til oppgjøret mot Odd i siste serierunde.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: