Vito: - Kampen vi alle drømmer om

Vito Wormgoor er klar for det han omtaler som sin viktigste kamp i Eliteserien.

Annonse:

Brann-kapteinen er klar på at både han og laget er maksimalt innstilt på å sikre seieren i det viktige oppgjøret mot Rosenborg på søndag.

- Det er en «one-of-a-kind»-kamp! Jeg gleder meg utrolig mye, dette er den største og viktigste kampen jeg har spilt hittil i Norge, påpeker han.

Han begrunner det enkelt:

- Brann og Rosenborg er to av de største klubbene i landet og dette er kampen om seriegullet, forklarer lagkapteinen etter treningen fredag. 

Drømt om en slik mulighet

Nederlenderen kom til Brann og Bergen etter en periode i Aalesund, der han  på bare elleve kamper beviste hvilken god spiller var. Nå kjemper han om tabelltoppen sammen med Brann.

- Det er lenge siden klubben har vunnet noe, og vi vil virkelig gi supporterne noe å juble over! Dette er situasjonen jeg har drømt om siden jeg var barn, dette er kvelden og kampen jeg lever for, forteller han.

Han spår en kamp med voldsomt trøkk.

- For klubben, for spillerne og for supporterne, så kommer det til å bli en intens og tett kamp. Vi må bare fokusere på oss selv og tenke på at vi ikke har noe å tape, sier en energisk Wormgoor.

Kapteinen er klar på at skaden han pådro seg mot Stabæk ikke vil være noe problem.

- Jeg fikk en smell i ribbeina forrige runde. Litt smerter, men ikke noe jeg er bekymret over, forsikrer en optimistisk Vito.

Mye som skjer på kampdag

Brann - Rosenborg har avspark klokken 20.00. Det er fanzone utenfor inngang 10 fra klokken 18.00 med mye aktivitet.

Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, da unngår man køer foran portene. Det er dessuten moro når tribunene fylles tidlig og stemningen er god allerede når Brann-laget kommer ut til oppvarming 19.20.

Neste hjemmekamp er mot Strømsgodset neste søndag klokken 20.00. Benytt sjansen og kjøp billetter i dag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: