Rismark: - Unner ikke RBK noe på søndag

Christian Eggen Rismark vet utmerket godt hvilke spørsmål som kommer denne uken.

Annonse:

Et par serierunder tilbake var det Ruben Yttergård Jenssens gjensyn med gamleklubben Tromsø som var den naturlige journalistiske koblingen inn mot kampen. Til helgens toppkamp mot Rosenborg er Christian Eggen Rismark den alle vil snakke med.

Og det til tross for at han aldri har spilt for trønderklubben.

Saken er likevel at morfar er Nils Arne Eggen, og Christian skjønner derfor at han blir interessant, ikke minst fordi han nå har spilt de to siste eliteseriekampene.

- Jeg har aldri spilt for Rosenborg. Det var Ranheim som var min klubb, og nå er jeg Brann-spiller. Men andre påpeker selvsagt koblingen til Rosenborg via min morfar, sier Eggen Rismark.

Deretter påpeker han det hele Bergen ønsker å høre før søndagens storkamp på Stadion:

- Jeg unner ikke RBK noe på søndag.

Nær scoring sist

Etter debuten mot Lillestrøm fikk midtstopperen ny tillit mot Stabæk. Også den jobben løste han godt, og var faktisk svært nær ved å score sitt første Brann-mål på en heading som keeper stoppet med en meget solid redning.

- Headingen hadde god retning, men ikke nok kraft. Heldigvis fikk vi scoringene vi trengte likevel, sier han etter 2-1-seieren.

Brann var svake før pause, men gode mot slutten av kampen. Christian Eggen Rismark innrømmer at det var nydelig å hente hjem de tre poengene.

- Kampen ble en slags berg-og-dal-bane der vi fort kunne ligget under enda mer. Men vi fikk løftet oss etter Stabæk sin scoring, og jeg synes vi var best totalt sett, sier midtstopperen.

Brann - Rosenborg spilles søndag klokken 20.00 på Stadion. Kampen er utsolgt, men det finnes fortsatt billetter til årets to siste kamper mot Strømsgodset og Odd.

Kjøp billetter

Annonse fra Obos-ligaen: