Ønsket seg billetter til «rekordkampen» i bursdagsgave

Stein-Arild Longberg startet innsamlingsaksjon for Brann i anledning sin 36-årsdag. Det gikk over all forventning og endte med 140 billetter til «rekordkampen».

Annonse:

– Jeg har fått med meg at veldig mange samler inn penger til noe i anledning bursdagen sin. Jeg har aldri gjort det før, men for meg er Brann min store interesse. Derfor ville jeg samle inn penger til dem i denne vanskelige tiden, sier Longberg. 

Aksjonen ble startet en ukes tid før bursdagens hans og han satt seg som mål om å samle inn 5000 kroner. 

– Jeg satte meg et hårete mål om 5000 kroner, men før innsamlingen ble avsluttet måtte jeg justere den opp. Det var et voldsomt engasjement og jeg endte opp med 7000 kroner som går til billetter til «rekordkampen», sier Longberg. 

Omregnet til billetter blir det 140 stykker, og bidragene til innsamlingen kom ikke bare fra Bergen. Også flere av Longbergs fotballvenner fra Aalborg bidro. 

– Kan du få med at jeg ønsker å si tusen takk til alle som har bidratt? Jeg har ikke fått gjort det selv ennå, smiler Longberg avslutningsvis. 

Denne uken var han innom på Stadion for å overføre pengene til Brann, og slo av en prat med daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.

– I tiden vi er i hjelper alle bidrag. Vi setter utrolig stor pris på innsamlingen til Stein-Arild og alle som har bidratt til den, sier Johannesen. 

I skrivende stund har bergenserne og Brann sine partnere bidratt med rundt 12.500 billetter til «rekordkampen».

Slik kan du bidra

«Rekordkampen» er et forsøk på å slå publikumsrekorden på Brann Stadion som ble satt 1. oktober 1961 mot Fredrikstad. Da var 24.800 tilskuere på tribunen. 

For å bidra går du inn på Vipps og søker opp nummeret 2007 eller skriver «Sportsklubben Brann 3».  

Der kan du vippse et valgfritt beløp, men hver billett til kampen koster 50 kroner. Hver 50-lapp som kommer inn blir regnet om til en billett og man kan kjøpe så mange som man vil. Mer info om «rekordkampen» finner du her.

Annonse fra Eliteserien: