publikumsrekord header 2

Bli med og sett ny «publikumsrekord»

Etter et supporterinitiativ vil Brann prøve å sette ny publikumsrekord til en fiktiv kamp.

Annonse:

Publikumsrekorden på Brann Stadion ble satt 1. oktober 1961 mot Fredrikstad. Da var 24.800 tilskuere på tribunen. 

Slik kan du bidra

Dagens kapasitet på Stadion (16.750) gjør et forsøk på publikumsrekord umulig, men med en fiktiv kamp mot en fiktiv motstander er det ingen begrensninger. 

For å bidra kan du Vippse et valgfritt beløp til Vipps-nummeret 2007/Sportsklubben Brann 3, eller overføre penger direkte til kontonummer: 3624.65.12994.  

Der kan du vippse et valgfritt beløp, men hver billett til kampen koster 50 kroner. Hver 50-lapp som kommer inn blir regnet om til en billett og man kan kjøpe så mange som man vil. 

For å vise at du har bidratt kan du bruke dette bildet og dele på dine sosiale medier, om du ønsker det:  
 

rekord bidrag ny

Initiativet

Koronapandemien har ført til utsettelse av seriestarten, og en bråstopp i inntektene for norske fotballklubber. Dette gjelder også Brann, som har måtte permittere store deler av administrasjonen og spillere/trenere/ledergruppen har tatt lønnskutt. 

For å støtte klubben i en vanskelig tid kom supporter Kyrre Julian Fredriksen med en idè.  

– I fraværet av fysisk samhold ønsket jeg å engasjere et digitalt samhold. Brann er selve nerven i samholdet og engasjementet i Bergen. Derfor kom idèen om å mose publikumsrekorden fra 1961 på 24.800 betalende publikummere. Bli med, sett publikumsrekord i en tid vi alle er vitne til viktigheten av samhold, sier Fredriksen. 

– Våre supportere er helt fantastiske! Da initiativet kom kastet vi oss rundt og laget en løsning slik at Kyrre og alle andre kan bidra. Vi vet at det er mange andre enn oss som har det vanskelig i den situasjonen hele verden er i.  Da er det fantastisk at så mange har kontaktet oss de siste ukene med spørsmål om hvordan de kan hjelpe klubben i sitt hjerte, sier leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Therese Andvik Rygg. 

Flere partnere har også slengt seg på iniativet:
Sparebank 1 SR-Bank
Bergen Fiber
BOB
Dekningspatruljen AS
Fjordkraft
Optimera Montér
Sparebanken Vest
Rema 1000
Torshov Sport
Vatnøy Eiendom AS
Hansa
Isbilen

Her kan du se et innslag fra NRK fra cupkampen mot Fredrikstad der publikumsrekorden ble satt (ekstern lenke). 

Annonse fra Eliteserien: