Mitt Brann-minne: Snek seg inn i storlagets garderobe

En hvit løgn gjorde at Christian Jordan fikk seg et minne for livet, da Brann møtte Arsenal i en treningskamp tidlig på 1970-tallet.

Annonse:
  • Se hvordan du kan dele ditt minne nederst i artikkelen. 

Jeg var 13 år da storlaget Arsenal var på besøk i 73, de vant "The Double" i 70/71, så her kom alle de største heltene. Alan Ball, Charlie George, kaptein Frank McLintock for å nevne noen.

Når kampen var over løp jeg til garderoben til Arsenal for kanskje å få autografer.

Ble stoppet i døren, husker ikke av hvem, men husker jeg tok en hvit løgn og sa at Walteren hadde sagt at det var greit. Vi snakker da selvfølgelig om Walter Solberg, som da var formann i Brann.

Da ble jeg jaggu sluppet inn og der var det jo stinn brakke. Noen i dusjen, noen holdt på tørke seg etter dusj og andre var ferdig kledd. De snakket jo engelsk så skjønte ikke så mye av hva de sa, men jeg spurte pent om autografer og alle var høflig og skrev i boken, inkludert manager Bertie Mee. Den boken har jeg enda. Glemmer det aldri.

Del ditt minne med oss

I tiden frem mot seriestart vil vi jevnlig legge ut minner fra supportere på brann.no, for å korte ned ventetiden. 

Har du et minne som sitter sterkt? Da er det bare å sette i gang med skrivingen og sende det til medieansvarlig [email protected]. Legg veldig gjerne med et bilde også fra det aktuelle minnet, om du har. 

Her er noen av minnene som er publisert til nå, som kan brukes som inspirasjon: 

Annonse fra Eliteserien: