– Vi har hatt en veldig god treningsuke

Sol. Snø. Sol. Snø. Sol. Regn. Likevel har gjensynsgleden vært stor blant Brann-spillerne under den første treningsuken med kontakttrening på lang tid.

Annonse:

Mandag denne uken møtte Brann sine a-lagsspillere opp til fellestreninger igjen. Selv om det har vært treninger stort sett under hele nedstengingen på grunn av koronaviruset, har det ikke vært lov med kontakt mellom spillerne. 

Før helgen ble det lov med kontakttrening igjen, og mandag klokken 13 hadde Brann sin første økt sammen som ett lag på nesten to måneder. 

– Vi har hatt en veldig god treningsuke. Spillerne har gledet seg og på trening har det vært masse energi og god kvalitet, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen. 

Spillerne lever nå i en isolasjon med strenge rettningslinjer. Blant annet melder de inn egen helsetilstand to ganger om dagen, temperaturen blir målt før hver økt, det er ikke lov å ta kollektivtransport og spillerne møter ferdig skiftet til hver trening og reiser rett hjem etterpå. 

Med så mange uker fra hverandre er det spesielt en ting som gleder treneren. 

– Spillerne har klart å holde ballfølelsen godt vedlike den siste tiden og flere har tatt steg på det fysiske. Vi har fått en veldig god start som vi skal bygge videre på frem mot seriestart, sier Nilsen. 

IMG_2374
En liten prat før den første treningsøkten inne på Stadion.

Strand tilbake

På spillerfronten er Petter Strand tilbake for fullt med resten av laget, etter å ha vært ute siden i fjor høst med en kneskade. Jon-Helge Tveita er på bedringens vei og trener nå med ball, men fremdeles for seg selv sammen med fysioene.

Gilli Rolantsson og Taijo Teniste har vært hjemme på Færøyene og i Estland den siste tiden og trener derfor ikke med resten av laget før karantenetiden deres er ferdig. 

Eliteserien har fått oppstartsdato 16. juni og terminlisten vil bli presentert på lørdag, 16. mai. Her er en oversikt over det som skjer på 16. mai.

IMG_2375
Intervjuer på trygg avstand under mandagens trening

 

Annonse fra Eliteserien: