Før kampen: Stjørdals-Blink - Brann

Gu' kor herlig vi har det! Les deg opp om alt du trenger å vite før kampen mot Stjørdals-Blink

Annonse:
  • Skrevet av Anders Hønsi. 

Brann reiser til Stjørdal i den 10. runden av OBOS-ligaen. Kampen spilles søndag 19. juni klokken 15.00 og vises på Discovery+ og TV2 Play, i tillegg sendes den også på radio i NRK P1 Hordaland. 

For en opplevelse det ble på Stadion med 7-0(!) mot Mjøndalen. Det såkalte spøkelset som har hjemsøkt oss mot Vegard Hansen & co ble så ettertrykkelig gravlagt, at jeg kjente det helt inn i det innerste kammeret i hjertet. Etter et langt og trofast ekteskap med Brann, er vi nå inne i en periode med kollektiv nyforelskelse. Gud så deilig Brann er! Hver kamp på Stadion er red panty night for tiden. 

Etter en liten pause fra kamper, skal vi nå til Trøndelag for å møte Stjørdals-Blink. Vi har inntatt tabelltoppen og har skaffet oss en luke på fem poeng ned til Stabæk på tredjeplassen. Gjengen fra Stjørdal er plassert nest sist på tabellen, og har tapt alle de fire hjemmekampene sine til nå. Selv om vi er euforiske og har vunnet alle de fire bortekampene våre, må vi være klar over at de kommer rett fra årets første seier etter å ha beseiret Grorud i Oslo og er veldig giret på å ta poeng på eget (kunst)gress. 

K P
1 Brann 11 29
2 Ranheim TF 11 23
3 Mjøndalen 11 22
4 Stabæk 11 20

Vi har aldri spilt en offisiell kamp mot Stjørdals-Blink, og det blir garantert en eksotisk opplevelse og noe for minneboken til alle kokende idioter som tar turen.     

Neste kamp i serien er nok en tur til Oslo, der vi møter et hardtkjempende Grorud. Kampen spilles mandag 27. juni klokken 18.

Men allerede onsdag 22. juni reiser Brann til Os for å spille andre runde i NM. 

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Obos-ligaen: