Akademioppdatering: Flere kamper for Branns yngre lag

Alle Branns yngre lag har spilt flere kamper de siste ukene. Her er mål og kampfakta fra alle kampene i nasjonale turneringer.

Brann 2:

I tredjedivisjon er det nå spilt ti kamper totalt, og Brann 2 topper fremdeles. De vant toppkampen mot Brodd på Nymark og sto med åtte av åtte seiere. I de to neste kampene mot Vidar og Djerv 1919 har det endt med sesongens første tap.

Brann 2 ligger på tabelltopp, og har fire poeng ned til Brodd som følger nærmest.

Brann 2 2-0 Brodd

3. divisjon menn.

1-0 75.min: Mikal Berg Kvinge
2-0 84.min: Elias Myrlid (Målgivende Jonas Torsvik)

Vidar 1–0 Brann 2

3. divisjon menn

1-0 20.min: Vidar

Vidar sin scoring ligger i videoen over.

Brann 2 2-5 Djerv 1919

1-1 9. min: Mikal Berg Kvinge
2-5 64. min: Berg Kvinge

G16:

To kamper har blitt spilt siden forrige oppdatering for G16-laget, som stakk av med to seire mot lag fra Møre og Romsdal. Nå er det én kamp igjen (lørdag 18. juni, borte mot Haugesund), før laget er ferdig med vårsesongen i den nasjonale serien. Laget har vunnet fire, spilt én uavgjort og har ett tap så langt.

G14:

G14-laget til Brann har spilt sin siste kamp i den nasjonale serien for våren, og neste kamp er først i august. Status etter vårsesongen er fem av fem seiere, og i den siste kampen ble Viking slått hele 8-3.

– Ikke så bra første omgang, mye bedre etter pause og vi vant fortjent, sier fungerende G14-trener Didrik Sundsbø.

Viking-Brann 3-8 (2-3)