Inviterer til medlemsmøte onsdag 29. juni

Brann inviterer klubbens medlemmer til medlemsmøte på Stadion onsdag 29. juni klokken 18.00. Det pågående strategiarbeidet i Brann og status for treningsfasilitetene er hovedtemaene.

Annonse:

Møtet er åpent for Branns medlemmer, og her er praktisk informasjon:

  • Når: Onsdag 29. juni klokken 18.00-20.00.  
  • Hvor: Brann Stadion, Kremmerhuset i SPV-tribunen. Bruk inngang 9. 
  • Påmelding: Det er ingen påmelding, men vi oppfordrer de som skal til å trykke "skal" på Facebook-arrangementet. Da er det enklere å beregne kaffe etc. til dem som kommer.
  • Digital deltakelse: Det jobbes med å få til en stream av møtet, om dette er ønskelig for medlemmer som ikke kan delta fysisk. Det vil i så fall ikke være mulig å delta i diskusjonene digitalt, men man kan få sett møtet. 

Agenda: 

  • Introduksjon og åpning ved nyansatt daglig leder Christian Kalvenes og styreleder Aslak Sverdrup. Sverdrup går blant annet gjennom hva styret har jobbet med siden de ble valgt inn på årsmøtet. De går også gjennom den pågående strategi-prosessen som er satt i gang i Brann. Spørsmål og innspill etter presentasjon. 
  • Treningsfasiliteter og underlag på Stadion. Styremedlem Per Arne Flatberg går gjennom arbeidet som er gjort med kartlegging av Branns treningsfasiliteter og status for underlaget på Stadion. Spørsmål, innspill osv etter presentasjonen. 

Har du innspill til saker som medlemsmøtet bør ta opp? Ta kontakt med leder for medlemsutvalget, Tord Hovland, på e-post. 

Annonse fra Obos-ligaen: