Benyttet årets første start til storspill – ser frem til hektisk kampperiode

Kasper Skaanes startet for første gang i år da Brann tok imot Mjøndalen på Stadion. Han bidro sterkt til å begrave Mjøndalen-spøkelset en gang for alle.

Annonse:
  • Skrevet av Ståle Heiberg-Andersen.

– Det er ikke tvil om at Mjøndalen har vært noe spesielt siden den dagen i 2014. Etter det har vi hatt flere vonde kamper mot dem, og har aldri helt klart å knekke de. Å klare det nå på denne måten etter så lang tid var noe ekstra. Det var veldig deilig, forteller Skaanes.

Før han ble byttet ut smelte Skaanes til med et nydelig mål foran supporterne, da han sendte en suser opp i lengste kryss, etter å ha fintet en forsvarsspiller.

– Det var veldig befriende. At vi fikk syv mål er en utrolig god følelse, særlig når det er så mye positivitet og trøkk rundt klubben samtidig. Da er det godt å gi noe tilbake på hjemmekamper som dette. Det fortjener supporterne, sier Skaanes. 

Godt rustet før hektisk-kampperiode

 

Etter et avbrekk fra kampprogrammet har Brann nå en travel periode i vente, med seks kamper på de neste tre ukene. Skaanes gjør seg følgende tanker om den kommende perioden.

– Nå blir det beintøft. Det blir kamper hver tredje dag cirka, så vi vil få bruk for alle mann. Det vil nok være bytter og rulleringer fremover, så nå får alle muligheten til å vise seg fram og være en del av dette. Det er viktig å holde seg i form og være klar hver gang man får sjansen. Vi har en utrolig sterk tropp med mange gode spillere, så jeg er ikke i tvil om at vi skal være godt rustet og klar for tiden som kommer nå.

Brann gikk til ferie som serieledere med 23 av 27 poeng etter ni spilte kamper. Skaanes håper å fortsette i vinnersporet når vi møter Stjørdals-Blink på søndag.

– Vi har hatt en fin uke med fri, og nå har vi hatt noen gode økter på treningsfeltet. Vi fikk en fin treningskamp mot Haugesund, og nå føler vi oss klar til kamp på søndag. Det blir godt å spille om poeng igjen, forteller Skaanes.

Kampen mot Stjørdals-Blink har avspark søndag klokken 15.00, og sendes på Discovery+ og TV2 Play, samt NRK P1 Hordaland på radio.

Annonse fra Obos-ligaen: