Dette sier nysigneringene etter sin første Brann-trening

Ole Martin Kolskogen (18) og Daniel Pedersen (27) hadde mandag sin første trening med sine nye lagkamerater i Vestlandshallen.

Annonse:

– Det gikk veldig bra. Jeg ser veldig frem til å bli enda bedre kjent med mine nye lagkamerater, sier Pedersen til Brann.no etter treningsøkten. 

Han ble klar for Brann søndag ettermiddag og kom til Brann fra Lillestrøm. Med lånte fotballsko (fra Gilli Rolantsson) var han klar for sin første trening, drøye 24 timer etter at han signerte for Brann. 

En annen nykommer på mandagens trening var unggutten Ole Martin Kolskogen. 18-åringen signerte for Brann like før jul, og dagens trening var hans første sammen med sine nye lagkamerater. 

– Det var godt å komme i gang. Det var en typisk «komme-i-gang»-økt, og det var godt å få rørt på beina igjen. Nivået kjennes greit ut, og jeg skal bruke oppkjøringen til å vise meg frem, sier Kolskogen. 

På treningen var Amer Ordagic tilbake og trente hele økten med laget. Erlend Hustad har vært ute den siste tiden med et beinbrudd, men mandag trente han alternativt med ball i Vestlandshallen. Av spillere som ikke var med på fellestreningene var Petter Strand (langtidsskadet), Håkon Opdal (sykdom) og Gilbert Koomson (trente alternativt). 

Annonse fra Eliteserien: