Her finner du gode plasser nå

Reservasjoner som ikke ble fornyet før nyttår er nå fristilt og det er flere skikkelig gode plasser tilgjengelig.

Annonse:

I starten av januar har vi gått gjennom listen for dem som ville bytte til en ny plass. Nå som det er gjort er alle plasser fristilt på BOB, Frydenbø og Fjordkraft-tribunen.

Har man plass på SPV står reservasjonen til 31. januar.

Fremdeles mulig å spare penger ved å kjøpe partoutkort nå!

Ved starten av partoutkortsalget  hvert år er det mulig å spare mye på partoutkortet. Vår beste pris får du frem til siste seriekamp, men i 2019 valgte vi å tilby vår rabatterte pris helt frem til nyttår.

Nå tilbyr vi de første 100 som kjøper partoutkort til voksen, barn eller til Bataljonen en kampanjepris på partoutkortet. (Tilbudet gjelder kun i januar eller frem til 100 solgte pr kategori)

Førstemann til møllen kan spare

  • 700,- på partoutkort til barn
  • 300,- på partoutkort til voksen
  • 200,- på partoutkort til Store Stå

Priseksempler kampanjepris partoutkort

  • Store Stå (Frydenbø)      150,- pr kamp                   2250,- (inklusivt medlemskap i Bataljonen)

  • Voksen (Frydenbø)          180,- pr kamp                   2700,-
  • Voksen (rosa felt)            200,- pr kamp                   3000,-                  
  • Barn (alle felt)                   66,- pr kamp                      1000,-

Supporter-tribunen Frydenbø

Frydenbø er den tribunen som har endret seg mest fra 2019 til 2020. Store Stå er flyttet opp på øvre del av tribunen, noe som har ført til at vi har fått sitteplasser på nedre del.

Her har du stemningen i ryggen og en fantastisk utsikt til banen.

Liker du å stå på kamp anbefaler vi deg å kjøpe plass på Store Stå. Med partoutkort her er medlemskap i Bataljonen inkludert i prisen.

På plassene rundt Store Stå forventer vi også at det er flere som vil stå store deler av kampene, selv om det kun selges ståplasser inne på Store Stå.

Prisene på Frydenbø er i anledning flytting av Store Stå satt ned på alle felt. Det er her du finner de rimeligste plassene på Stadion.

Fjordkraft-tribunen

Felt G har vært og er det mest populære feltet på Fjordkraft-tribunen. Her er man tett på stemningen på Frydenbø, og god utsikt fra vår nye langside.

Nå er det flere gode plasser tilgjengelig her, lengst bak og midt på feltet.

På felt F og E finner du våre beste plasser på Fjordkraft-tribunen, men på disse feltene er det i motsetning til de andre feltene på tribunen kun en kategori: FK Premium.

Her har det også åpnet seg opp noen gode muligheter for deg som vil sitte midt på langsiden.

BOB

På vår ene kortside finner du familietribunen BOB. Her har du utsikt rett mot supportertribunen og god oversikt over banen.

I pausen har du også som eneste tribune tilgang til Brannbutikken.

Bataljonen Ung var i sesongen 208 og 19 plassert på nedre del av BOB D, men nå som de er flyttet over til Frydenbø for å sikre bedre samhandling med våre syngende supportere betyr det at det er mange gode plasser å  velge i her.

SPV

Fristen for å fornye plassene sine på Sparebanken Vest utgår 31. januar. Men grunnet flytting av plasser er det nå gode muligheter til å sikre seg nye plasser på langsiden med de beste fasilitetene.

Blant annet finner du noen få svært gode plasser på felt D allerede nå.

Annonse fra Eliteserien: