Status: Flyttingen av Store Stå

Store Stå flytter opp på øvre del av Frydenbø-tribunen kommende sesong. Knappe tre måneder før seriestart er arbeidet godt i gang.

Annonse:

– Å flytte Store Stå opp under taket på Frydenbø har vært et ønske fra de syngende supporterne i flere år. Nå er vi godt i gang med å ta bort setene oppe og flytte de ned der Store Stå har vært. Vi gleder oss veldig til seriestart og håper denne endringen virkelig vil bidra til en enda mer magisk Stadion-stemning, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen. 

De siste årene har Store Stå vært plassert på nedre del av tribunen. Ved å flytte opp under taket er målet at lyden fra de syngende supporterne skal bli enda høyere. 

Store Stå kommer også nærmere den andre grupperingen med syngende supportere som holder til på D øvre på samme tribune. 

– Jeg har selv vært og sett på det nye stå-feltet etter at setene har blitt fjernet, og det ser kanonbra ut! Nå gleder jeg meg til serien starter og vi får høre hvor bra det blir. Jeg har jo en forventning om at vi som står på feltet klarer å synge enda høyere og bedre enn tidligere, og at vi blir enda mer samkjørt med resten av tribunen, sier leder i Brann Bataljonen, Roger Lillebøe-Hansen.

IMG_1211
Utsikten fra nye Store Stå

En annen nyhet for 2020-sesongen er at Bataljonen Ung flyttes fra BOB-tribunen og over til Frydenbø (se bilde nederst). 

Det er fremdeles noen måneder til første seriekamp på Stadion. Første kamp er borte mot Rosenborg, søndag 5. april klokken 20.00. 

Den første kampen på Stadion er mot Stabæk, mandag 13. april (andre påskedag) klokken 18.00. 

Ny oppdeling på Frydenbø

 

Annonse fra Eliteserien: