Årets første signering

Danske Daniel Pedersen (27) har signert en treårskontrakt med Brann.

Annonse:

– Brann er en storklubb i Norge og jeg gleder meg veldig til å komme i gang her. Det blir spennende å bli kjent med lagkameratene og byen, sier Pedersen til brann.no.

Den danske 27-åringen kom til Bergen søndag morgen og overgangen kom i orden søndag ettermiddag. Pedersen har siden august 2018 spilt 43 kamper og scoret tre mål for Lillestrøm. Han har tidligere spilt for AGF og Silkeborg i hjemmlandet Danmark. 

– Jeg har spilt på Stadion to ganger tidligere for Lillestrøm. Det er bra trøkk her og jeg gleder meg til å spille foran supporterne her i Brann-drakt, sier Pedersen. 

Dansken beskriver seg selv som en hardtarbeidene midtbanespiller som alltid vil gjøre det beste for laget. Kontrakten hans trekkes seg ut 2022. 

– Han er en ledertype og vi er veldig glad for å ha han på plass alt fra første dag i sesongoppkjøringen, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt. 

I morgen, mandag 13. januar, møter Brann-spillerne til årets første trening. Da er Pedersen et av to nye ansikter. Den andre er den unge midtstopperen Ole Martin Kolskogen (18) som ble hentet fra Åsane i desember.

Annonse fra Eliteserien: