Slik blir årsmøtet

Her er praktisk informasjon om gjennomføringen av årsmøtet i Brann, tirsdag 9. mars klokken 18.00

Annonse:

Relevante saker:

Påmelding

Alle medlemmer som vil bruke stemmeretten sin må melde seg på i forkant. Påmelding må skje før mandag 8. mars klokken 12.00, og gjøres via dette skjemaet. På den måten får man tilsendt praktisk informasjon og innlogging til avstemmingssystemet som skal benyttes (mer info om det lengre nede i artikkelen).

Gjennomføring

Årsmøtet vil gjennomføres både fysisk (med begrenset oppmøte) og digitalt. Den digitale gjennomføringen vil bli på samme måte som det ekstraordinære årsmøtet. De påmeldte til møtet vil motta en lenke til et Zoom-møterom, og møtet sendes også direkte på Brann sin YouTube-kanal.  

De stemmeberettigede medlemmene som har meldt seg på det årsmøtet vil få informasjon om hvordan innlegg, spørsmål og innspill skal stilles på e-post.

Vi har muligheten til å invitere noen fysisk på årsmøtet, innenfor gjeldene smittevernsregler. Fysisk oppmøte blir på Stadion, bruk inngang 9 på SPV-tribunen. 

Siden det er langt flere påmeldte enn det vi kan invitere fysisk må vi prioritere. De som blir prioritert er de som ikke har anledning til å være med digitalt.. De som får komme fysisk vil bli kontaktet direkte. 

Det er også anledning til å holde innlegg digitalt via Zoom, registrer deg her for å få plass i køen. Om man bestemmer seg underveis i møtet for å ta ordet må dette meldes inn i chatten på Zoom.

Stemmegivning

For å sikre en sikker stemmegivning og at kun stemmeberettigede medlemmer vil avgi sin stemme, benyttes plattformen Digitalt Demokrati (DigDem). DigDem benytter ID-porten som innlogging, og har det høyeste sikkerhetsnivået på voteringssystemer. Man logger inn med Bank ID, Bank ID på mobil eller Min ID.

Dersom du registrerte deg i DigDem til det ekstraordinære årsmøtet må du likevel registrere deg på nytt. 

Systemet er også intuitivt og enkelt å benytte. Alle stemmeberettigede vil bli tilsendt en lenke på forhånd, og må lage seg en bruker i forkant av møtet. DigDem er et sikkert system som allerede er tatt i bruk av politiske partier og det offentlige. Du kan lese mer om systemet her (Ekstern lenke)

SAKSLISTE I HENHOLD TIL KLUBBENS LOVER (§ 16):

1. Godkjennelse av de stemmeberettigede.        

2. Valg av møteleder(e), sekretær (er) og 2 representanter til å undertegne årsmøtets protokoll. Godkjennelse av fjorårets protokoller.

3. Godkjennelse av innkalling, saksliste og forretningsorden.

4. Behandle klubbens årsrapport.

5. Behandle klubbens årsregnskap i revidert stand, revisjonsberetning og kontrollkomiteens beretning.

6. Behandling av innkomne forslag og saker.

7.   Fastsette medlemskontingent og styrehonorar

8.   Vedta klubbens budsjett

9. Behandle klubbens organisasjonsplan.

10. Engasjere statsautorisert revisor til å revidere klubbens regnskap.

11. Valg i henhold til §16, punkt 14.

Annonse fra Eliteserien: