Resten av sesongen blir avlyst

Grunnet koronasituasjonen i Bergen har NFF Hordaland valgt å avlyse all kampaktivitet for barne- og ungdomsfotballen ut sesongen. Det betyr at dette er sesongens siste kampoppdatering fra Brann-akademiet.

Annonse:

Beslutningen ble tatt fredag 6. november. Her kan du lese mer om avlysningen (ekstern lenke). 

G19: 

Fyllingsdalen FK – Brann 5–1 (2–0)

Mål:
1–5:
Erlend Ottem (78.)

G19-laget møtte serieleder Fyllingdalen denne uken. For å kunne stikke av med seieren i avdelingen måtte Brann vinne, men det endte med et 5–1-tap. 

– Vi startet kampen greit, men fra de tok ledelsen og utover leverte vi en forestilling vi ikke kan være bekjent av, oppsummerer trener Roger Naustan. 

Brann hadde egentlig to kamper igjen av sesongen, men på grunn av avlysningen endte laget på tredjeplass bak Fyllingsdalen og Fana. 


Her er tabellen og alle resultatene denne sesongen

 

G16:

G16-laget spilte ikke i uken som gikk og deres siste kamp for sesongen er nå avlyst. Det ble syv kamper, syv seiere og 37–5 i målforskjell. De vant sin avdeling to poeng foran Smørås, som hadde en kamp mer spilt. 

Her er tabellen og resultater fra sesongen som ble spilt.

G14: 

Brann – Sandviken 1–1 (0–0)

Mål:
1–1: 
Oliver Majewski (72.)

Etter noen uker med kamppause var G14 endelig i gang igjen. Brann styrte store deler av kampen, men ble straffet på en kontring like etter pause. Tross flere store målsjanser ble det bare med den ene nettkjenningen, og det endte med poengdeling. 

G14 har denne sesongen spilt i lokal G15-serie, og her er tabellen etter at sesongen nå er avsluttet.


Annonse fra Eliteserien: