Brann sine akademi-lag har spilt flere kamper den siste uken. Noen har vunnet stort, andre gikk på sitt første tap for sesongen.

• Se målene fra alle kampene nedover i artikkelen.

2–1: Henrik Kjeilen Steinseide (59.)
3–2: Mikael Baisotti (72.)
4–2: Erlend Ottem (74.)
5–2: Håvard Rinde (89.)

Etter å ha lagt under 1–0 til pause snudde G19-laget til en komfortabel 5–3-seier etter hvilen. Trener Roger Naustan forteller at laget skapte for få sjanser før pausen, men at det bedret seg betraktelig i andre omgang.

NB: Det første målet til Bjarg mangler på grunn av et minnekort som trøblet.

Bergen Nord – Brann 3–1 (2–0)

2–1:
Erlend Ottem (81.)

Etter to strake seiere i den lokale G19-serien tapte Brann sitt lag sin første kamp for sesongen borte mot Bergen Nord. – Bergen Nord er et voksent og godt lag, med gode spillere. Vi visste at de ville bli vanskelig å bryte ned, og det ble akkurat slik. Men det er sånne kamper vi håper å få i denne serien, det er veldig bra for utviklingen til spillerne, sier trener Roger Naustan.

NB: Kampens siste mål mangler på grunn av at batteriet på kameraet gikk tomt for strøm.

Her er kampoppsettet for resten av sesongen

G16:

Sotra – Brann 1–6 (1–4)

0–1: Eskil Tolaas Espe  (ass. Marcus Fandino) (8.)
0–2: Espe (ass. Alen Bajrektarevic) (9.)
1–3: Alen Bajrektarevic (ass. Markus Haaland) (22.)
1–4: Marius Bendiksen Trengereid (ass. Marcus Fandino) (34.)
1–5: Jonas Fjeldberg Smistad (ass. Brian Jahren) (71.)
1–6: Brian Jahren (ass. Alen Bajrektarevic) (73.)

Nok en femmåls-seier til G16-laget i årets andre bortekamp på rad. Som mot Voss i forrige runde kontrollerte Brann inn seieren, selv om Sotra skapte noen sjanser på sine kontringer. – En godt gjennomført kamp av guttene, oppsummerer trener Hassan El Fakiri.

G16-laget spiller også i en nasjonal serie bestående av andre lag på Vestlandet. Der møtte de Sogndal på Fosshaugane Campus 23. august og vant 9–2. Målene ble scoret av Jonas Smistad (x3), Marcus Fandino (x3), Alen Bajrektarevic, Markus Haaland og et selvmål.

G14:

Brann – Fana 0–0

Brann – Os 9–0 (6–0)

Mål: Oliver Majewski x3, Noa Aasheim x2, Thomas Lotsberg ,Fredrik Jensen, Yabets Yaliso Yaya, Aron Onsrud.

G14-laget, som spiller i G15-serien, har spilt to kamper den siste uken. Den første av dem endte målløst, mens det i den siste ble hele ni nettkjenninger. Før den første kampen mot Fana ble det også spilt en treningskamp som endte målløst.

– Vi har tatt på alvor at våre to siste kamper har endt 0–0 og har brukt mye tid på dette gjennom den siste treninguken, både på treningsfeltet, i samtale og i analysearbeid.Det er derfor kjekt å se at vi i denne kampen er gode i vårt etablerte angrepsspill, skaper mye sjanser, har fine angrep og scorer noen flotte mål, sier trener Tarjei Mork Øren.

Her er kampoppsettet for hele sesongen.

Kampreferater og scoringer fra første serierunde finner du her. Da scoret Brann sine tre lag 20 mål fordelt på de tre kampene.