Vant med 12 mål

Brann sitt G16 lag scoret hele 12 mål i sin kamp mot Minde. Nå topper de tabellen overlegent med full pott og en bunnsolid målforskjell.

• Se målene fra alle kampene nedover i artikkelen.

0–5: Håvard Rinde (40.)

G19-laget nærmer seg tabelltoppen etter en overbevisende 5–0-seier mot NBK. Alle målene kom før hvilen og i andre omgang ble det en mer kontrollert kamp. Det ble også en brå avslutning på kampen da flomlysene slo seg av minuttet før full tid, og det ble bestemt å avslutte kampen.

Her er kampoppsettet for resten av sesongen

G16:

Brann – Minde 12–0 (5–0)

1–0: 4. min Marius Bendiksen Trengereid (ass. Marcus Fandino)
2–0: 23. min Markus Haaland (ass. Ingvar Kolbjørnsen)
3–0: 26. min Markus Haaland (ass. Marcus Fandino)
4–0: 30. min Ingvar Kolbjørnsen (ass. Oliver Majewski))
5–0: 37. min Marcus Fandino (ass. Markus Haaland)
6–0: 46. min Marcus Fandino (ass. Marius Trengereid)
7–0: 50. min Marius Trengereid (ass. Marcus Fandino)
8–0: 53. min Marcus Fandino (ass. Markus Haaland)
9–0: 57. min Oliver Majewski (ass. Markus Haaland)
10–0: 59. min Oliver Majeewski
11–0: 62. min Marcus Fandino (ass. Oliver Majewski)
12–0: 80. min Oliver Majewski (ass. Ingvar Kolbjørnsen)

G16-laget fosser videre og vant hele 12–0 hjemme mot Minde. Oliver Majewski, som scoret hattrick mot slutten av kampen, er født i 2006 og spiller vanligvis for G14-laget. Her fikk han vist seg frem mot motstandere som var to år eldre.

Brann – Nest Sotra 4–2 (1–1)

0–1:
 20. min Nest Sotra
1–1: 23. min Marcus Fandino (ass. Jakob Tveit)
2–1: 46. min Marius Bendiksen Trengereid (ass. Marcus Fandino)
3–1: 60. min Jonas Smistad (ass. Marcus Fandino)
3–2: 67. min Nest Sotra
4–2: 77. min Jonas Smistad (ass. Marcus Fandino)

Etter å ha havnet under snudde G16-laget kampen og vant komfortabelt 4–2. Seieren var den femte av fem mulige, og laget topper nå tabellen med 15 poeng og 33–3 i målforskjell.

G14:

G14-laget skulle ha spilt to kamper den siste drøye uken, men den ene kampen ble utsatt.

Varegg – Brann 0–4 (0–1)

Mål: Oliver Majewski x2, Thomas Lotsberg, Oskar Helland.

Det ble en lengre kamppause for G14-laget enn det som var planlagt, grunnet en utsatt kamp. Det påvirket likevel ikke kampen mot Varegg, som trener Tarjei Mork Øren beskriver som høstens besten kamp for laget. Etter fem kamper ligger G14-laget på andreplass på tabellen, to poeng bak Loddefjord.