Akademioppdatering: Uke 41

G14-laget har vunnet to kamper, vært på treningsleir og topptur. Slik har det gått med akademilagene den siste drøye uken.

Annonse:

G19:

Brann – Åsane 6–1 (2–1)

Mål:
1–0: Håvard Rinde (23. str.)
2–1: Anders Totland (32.)
3–1: Carl William Lafquist-Lygre (57.)
4–1: Mikael Baisotti (59.)
5–1: Alen Bajrektarevic (83.)
6–1: Mathias Schilbred-Eriksen (86.)

G19-laget vant igjen og ligger nå på andreplass på tabellen bak Fyllingsdalen. På seks kamper har det blitt fem seiere og et tap. – En god gjennomføring av oss. Vi har fortsatt en del å jobbe med, men den grunnleggende innstillingene til guttene er bra. Det vises først og fremst gjennom at vi ble sterkere og sterkere utover i kampen, og tok løpene til siste sekund. Det er et godt utgangspunkt for ytterligere fremgang, sier trener Roger Naustan.  

Her er kampoppsettet for resten av sesongen


G16:

G16-laget skulle ha spilt kamp mot Arna-Bjørnar i helgen som var, men denne kampen ble utsatt til november.

Her er kampoppsettet for resten av sesongen

G14:

Brann – Bjarg 3–0 (3–0)

Mål: Noa Aasheim x2, Oliver Majewski. 

G14-laget tok nok en seier, selv om det ikke var lagets beste kamp for sesongen. Det var årets femte kamp og sesongens fjerde seier. Selv om laget spiller i en aldersklasse over sin egen er de fremdeles ubeseiret. Den ene kampen som ikke ble vunnet endte med uavgjort. 

På grunn av tekniske problemer med et kamera er ikke scoringene mot Bjarg fanget på film. 

I høstferien har G14-laget vært på en tredagers treningsleir til Sogndal, der de har fått inn flere fotballøkter, tur til badeland og fjelltur til Molden. Det ble også tid til en treningskamp mot Sogn og Fjordane G14. Den endte med en 4–2-seier til Brann, etter scoringer av Lars Remmem (x2), Oliver Majewski og Vegard Kalsund.


Her er kampoppsettet for hele sesongen.

 

 

Annonse fra Eliteserien: