Podcast 14: Super-supporteren som ikke «ser» kampene

Denne uken er det stemningen på Stadion som er hovedtema. Møt Stein Arild Longberg, som har ryggen til selve oppgjøret når Brann-spiller.

Annonse:

I den 14. episoden av Branns offisielle podcast «Gullet ska hem» er Stein Arild Longberg fra supportergrupperingen Bergens Glade Gutter i studio sammen med Branns kommersielle leder Camilla Schutz.

Her får du innsikt i alt arbeidet som ligger bak tifo og andre supporteraktiviteter som ofte pryder Stadion og skaper ekstra god ramme rundt oppgjørene. Gjengen i studio diskuterer også hvem som er Norges beste supportere, uten å slite nevneverdig med å kåre vinneren...

Stein Arild røper dessuten at han må se kampene på video når han kommer hjem fra Stadion. Han har nemlig ryggen til banen det meste av oppgjøret.

Se Brann - og Stein Arild - i aksjon når Lillestrøm kommer på besøk søndag klokken 20.00. I mellomtiden kan du kose deg med ukens podcast.

Fortell oss om du liker Brann-podcasten. Har du kommentarer, forslag til tema vi skal ta opp eller gjester vi bør invitere? Bruk eposten [email protected]. Vi lytter!

Podcasten kan lastes ned der du ellers hører dine favorittpodcaster.

Du kan også høre den her:

Eller klikke på den lenken under som passer den enheten du vil lytte på:


Annonse fra Eliteserien: