Podcast 4: Hjemme hos familien Lie Skålevik

Ny podcast! Sånn høres det ut hjemme hos familien Lie Skålevik når Brann avgjør en dramatisk kamp.

Annonse:

I denne utgaven av «Gullet ska hem» har programleder Christoffer Schjelderup tatt turen til Lie på Sotra der den svært gjestfrie og koselige familien til Branns toppscorer ønsket podcasten velkommen inn mens sønnen i huset var i Skien og spilte mot Odd.

Her røpes det masse greier om Steffen som du aldri har hørt før, men som Christoffer som kom på innsiden klarte å «lure ut» av mamma og resten av gjengen.

I «Gullet ska hem» har vi også fått besøk i studio av artisten Noah (9) som lanserer sin egen Brann-låt denne uken. Du får selvsagt høre litt av låten.

Så avslutter Christoffer Schjelderup episoden med å utfordre komiker og Odd-supporter Bård Tufte Johansen: Liker han egentlig Dag Eilev Fagermo?

«Gullet ska hem» kan lastes ned der du pleier å lytte til podcaster, for eksempel her: https://player.pippa.io/5b1641dbb3ae913450c0a27d/episodes/ep-4-odd-kamp-hos-familien-lie-sklevik-ny-brann-sang-fra-9-r?theme=default&cover=1&latest=1

Du kan også høre den ved å klikke på lenken under:

Husk at vi ønsker din tilbakemelding på podcasten. Hvilke tema skal vi ta opp? Hvem skal være gjestene våre? Benytt epost [email protected] dersom du har lyst å mene noe.

Annonse fra Eliteserien: