Nå kommer Brann-podcasten

Den offisielle Brann-podcasten er her! Den heter selvsagt «Gullet ska hem»…

Annonse:

Podcaster er populære, og det finnes flere ulike podcaster å lytte til der Brann er tema, både profesjonelle i regi av de lokale mediehusene i by’n og supporterdrevne podder med mye interessant innhold.

Vi i Brann vil ha vår egen, og den skal vi lage sammen med Mainstream, som er et podcastnettverk som blant annet huser podcastene Pappapanelet, Lørdagssalongen og Mørkerommet.

Programleder for «Gullet ska hem» blir velkjente Christoffer Schjelderup, stand up-komiker, bergenser og Brann-supporter.

Supporterne påvirker tema

Schjelderup kommer til å invitere gjester fra Brann, fra både fortid og nåtid, samt supportere og andre som bryr seg om klubben. Og sikkert noen som hater oss også!

Det er en oppgave han gleder seg til:

- Brann engasjerer noe helt vanvittig, og vi håper at «Gullet ska hem» vil gjøre interessen enda større. Podcast er et unikt medium til å formidle følelser og engasjement, og det skal vi forsøke å få til, forteller han. 

- Ett mål må være komme under huden på de som jobber i Brann, enten de er spillere, ledere eller trenere. Et annet mål er å møte supportere, høre deres Brann-historier, bakgrunnen for den enorme lidenskapen, om oppturene og nedturene, fortsetter Schjelderup.

Publikum skal få påvirke hvem de ønsker som gjester, hvilke tema vi skal ta opp og hvilke spørsmål gjestene våre skal få. Det skjer via mailen [email protected].

LAN i åpningspodcasten

Branns kommersielle leder Camilla Schutz tror Branns offisielle podcast vil bidra til at enda flere knytter bånd til klubben og ønsker å gå på kamp.

 - I «Gullet ska hem» ønsker vi at folk skal bli bedre kjent med klubben, våre supportere og ikke minst spillerne våre. Alt vi gjør har som mål å skape engasjement rundt Brann, og at engasjementet gjør at man går på Stadion, sier Schutz.

For Brann er det også viktig å henge med i tiden:

- Vi videreutvikler oss kontinuerlig og ønsker å være relevante overfor våre ulike supportere og samarbeidspartnere i hensiktsmessige kanaler. Nå er tiden inne for å teste ut podcast, og vi gleder oss til å gi supporterne våre det de ønsker av innhold, sier Camilla Schutz.

I den første episoden av «Gullet ska hem» er Brann-trener Lars Arne Nilsen og daglig leder Vibeke Johannesen hovedgjester. Supersupporter Alexander Osdal kommer også på besøk. 

Her får du blant annet høre at Lars Arne var så ivrig etter å diskutere fotball at han «glemte» å forhandle lønnsbetingelser med Brann.

Hør hele historien i episode 1 av «Gullet ska hem» - Branns offisielle podcast.

Annonse fra Eliteserien: