Podcast 13: Stadion-speakerens hyllest

Brann-fans på bortekamp og legendariske Terje Bøe får velfortjent hyllest når stadionspeaker Remi André Taule er gjest i podcasten.

Annonse:

I den 13. episoden av Branns offisielle podcast «Gullet ska hem» er den mangeårige speakeren på Stadion gjest. Kjemien med programleder Christoffer Schjelderup er tipp-topp i studio, og fansen får servert en episode med mye energi.

- Hvordan blir man egentlig stadionspeaker, undrer Schjelderup, som har laget sin egen svært usannsynlige teori på dette.

Taule forteller om de sinnssyke cupfinaleshowene i Oslo, om hans første bortetur med sønnen på 11 år, om gullet som kanskje kommer hem - og ikke minst om hvordan han vurderer innsatsen til Brann-fansen på bortebane denne sesongen.

Så må de selvsagt snakke om alle speakeres far - legenden Terje Bøe.

I episoden får du også være med når vi ringer opp vinneren av konkurransen vår. En lykkelig supporter på Østlandet blir eier av den hvite jubileumsdrakten.

Vi vil gjerne vite hva du synes om Brann-podcasten. Har du kommentarer, forslag til tema vi skal ta opp eller gjester vi bør invitere? Bruk eposten [email protected] - vi lytter til dere.

Podcasten kan lastes ned der du ellers hører dine favorittpodcaster.

Du kan også høre den her:

Eller klikke på den lenken under som passer den enheten du vil lytte på:


Annonse fra Eliteserien: