LAN: - Viktig å avslutte med seier

Selv om tap også ville gitt 3. plass, påpeker Lars Arne Nilsen at kveldens seier var svært viktig.

Annonse:

Han begrunner det slik:

- Jeg er strålende fornøyd med å vinne. Det er ekstremt viktig at man tar med seg en seier inn i det som skal skje i vinter. At vi får bronsen i tillegg er veldig bra, oppsummerer han

Spillet, derimot, varmet ikke i samme grad i årets siste kamp. I bitende kulde kontrollerte Brann inn en 1-0-seier mot Odd. Brann-treneren påpeker at spillet burde vært bedre. 

- Kampen i dag er ikke bra i det hele tatt. Det var to lag som nesten ikke skapte noen ting. Men det var godt å vinne, og det var godt å holde nullen, mener Nilsen.

Det ble altså 3. plass og bronse til slutt i en sesong der Brann lenge var med i kampen om seriemesterskapet.

- Nå er vi først og fremst lettet at vi tok seieren i forrige kamp, og at vi sikret medalje og e-cupkvalifisering neste år. Vi har ikke taklet utfordringene i høst godt nok. Det har Rosenborg og Molde gjort i større grad enn oss. Da er det greit at det endte som det gikk, mener Nilsen.

- Kjekt for Markus

Markus Olsen Pettersen ble før kampen kåret til Årets unge spiller av Bataljonen, og svarte med å holde nullen i kveld for første gang som keeper for Branns A-lag.

Brann-treneren er glad for fremgangen som den unge keeperen har vist i høst.

- Det var kjekt for Markus å holde nullen i dag, og han hadde noen fine redninger. Innsatsen hans i høst har vært veldig bra.

- Det er likevel viktig å påpeke at han har fremdeles veldig mye å jobbe med. Det er også slik det skal være for en ung og talentfull keeper, avslutter Brann-treneren.

Bli med Brann neste sesong også. Vår beste pris på partoutkort får du innen midnatt på søndag.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: