Orry tok farvel med Brann-supporterne

Peter Orry Larsen tok sin første seriemedalje. Så takket han for seg.

Annonse:

Branns siste kamp for året ble Orrys aller siste i Brann-drakt. Etter to sesonger er det slutt, og han søker seg videre i fotballkarrieren. Foreløpig er det for tidlig å si noe om hvor han havner neste sesong.

Det som er sikkert, er at 29-åringen ser tilbake på to fine og spesielle år i Brann og Bergen.

- Jeg har hatt to fine sesonger her. Det har vært spesielt, fordi Brann er en spesiell klubb å spille for. Det er med litt tungt hjerte jeg tenker at jeg ikke skal synge Nystemten her neste år, sier midtbanespilleren.

Han påpeker at han har etablert et godt forhold til alle, både folk i klubben og supporterne. At oppholdet i klubben også skulle gi ham den første medaljen i Eliteserien, er et pluss.

I Brann har Orry vært fotballproff, fysioterapeut-student og småbarnsfar. Han har ingen planer om å satse mindre på fotballen fremover. Da blir det heller litt mindre studier.

- Jeg skal spille fotball i 2019 også. Jeg skal også fortsette fysioterapeutstudiet, men planen er ta studiet over litt lengre tid. Det er ikke så lett å kombinere med livet som toppidrettsutøver og småbarnsfar, erkjenner 29-åringen.

Matchvinner på Lerkendal

Når Brann.no ber Peter Orry Larsen trekke frem noen positive opplevelser fra tiden i Brann, trekker han frem fire helt ulike ting:

  • Da han ble matchvinner på Lerkendal i 2-1-seieren over Rosenborg i vår.

- Det å vinne den kampen setter jeg veldig høyt. Det var moro, og særlig siden jeg scoret det avgjørende målet.

  • Skorpionmålet som var kandidat til Årets mål i Eliteserien 2017.

- Det er kult å se tilbake på en litt spesiell scoring. Den husker jeg med glede.

  • Fergeturene hjem etter seirer over Sogndal og Haugesund.

- Det ble et par fargeturer med supporterne som var helt utrolige. Veldig moro å se ekte fotballkjærlighet fra fansen på nært hold.

  • Samholdet i garderoben.

- Miljøet i garderoben, der vi er sammen og jobber mot et felles mål. Man er nesten mer med lagkameratene enn med familien i perioder, og da blir samholdet i garderoben noe man setter spesielt stor pris på.

Saken fortsetter under bildet av Peter (t.h.) med sin første seriemedalje.

Det ble bronse på Peter Orry Larsen etter hans siste kamp. Han ønsket seg gull, eller sølv, men synes det er kjekt å ta sin første seriemedalje.

- Jeg har vunnet cupfinalen, men en medalje i serien er veldig kjekt. Det er kult og jeg skal ta godt vare på den, påpeker han etter 1-0-seier i sin siste Brann-opptreden.

Annonse fra Eliteserien: