Markus fikk litt å juble for likevel

Sølvet glapp, men Markus O. Pettersen fikk likevel noe å juble for på sesongens siste dag.

Annonse:

Foruten sin første seriemedalje ble den talentfulle keeperen kåret til Årets unge Brann-spiller av Bataljonen. Så holdt han nullen for første gang i Eliteserien også.

Branns unge keeper spilte sin niende eliteseriekamp i karrieren. For første gang holdt han nullen i en for hans del tilnærmet prikkfri kamp.

Pettersen avverget det som var av farligheter fra Odd, og vartet med en flott reaksjonsredning på avslutningen fra Torgeir Børven. Etter kampen var unggutten beskjeden i sin beskrivelse av innsatsen.

- Det var kjekt å vinne kampen i dag, også med «clean sheet» for første gang. Vi hadde veldig god kontroll i forsvaret, og det var sånn sett enkelt for meg å avverge det som kom, sier Pettersen beskjedent.

Han irriterte seg over at flere av utspillene ikke kom frem til riktig adresse.

- Jeg følte egentlig ikke dette var noen spesielt god kamp av meg. Jeg hadde én god redning, men spilte ballen utover sidelinjen flere ganger. Det irriterer meg litt, sier den unge keeperen. 

Heder og medalje

Før kampen ble han kåret til Årets unge Brann-spiller av Bataljonen. Etter kampen fikk han også bronsemedalje som bevis på bidraget han har gjort i årets sesong.

- Det var selvfølgelig gøy å bli kåret til Årets unge Brann-spiller og få medalje. Men jeg skulle helst hatt gull eller sølv, smiler Pettersen, som ellers er brukbart fornøyd med sin innsats i høst.

- Det har gått helt greit. Jeg fikk mye spilletid og fikk kjenne på nivået. Det har vært kjempegøy, forsikrer han.

Bli med Brann i 2019 også. Kjøp partoutkort. Den beste prisen får du ved å kjøpe før midnatt på søndag.

Kjøp nå

Annonse fra Obos-ligaen: