Bamba: - Kan forvente mer av meg neste sesong

Daouda Bamba signaliserer at perlemålet mot Odd bare er en forsmak på hva som kommer i 2019.

Annonse:

Den aller siste kampen av 2018-sesongen var knapt i gang da Bamba utnyttet en feil hos bortelaget og scoret det som skulle bli kampens eneste scoring. Han viste fart og besluttsomhet før han hamret ballen i mål.

Etterpå var han høyt oppe:

- Dette er representativt for meg som spiller. Jeg håper jeg får vist frem mer av denne siden til neste år. Jeg fulgte instinktet og det var et flott solo-mål, sier han.

Og fortsetter:

- Dette er et eksempel hva jeg kan bidra med i Brann. Så det er bare å forvente mer av meg til neste sesong. Det kommer mer, forsikrer Bamba.

Middels fornøyd totalt sett

Nykommeren som kom fra Kristiansund i sommer er bare middels fornøyd med sin første halve sesong i Brann. Det ble heller ikke den feiringen han håpet på med 3. plass, selv om det er en god prestasjon.

Likevel er han optimistisk foran neste sesong:

- Vi er ikke helt fornøyd med 3. plass. Vi ønsker hele tiden å være det beste laget, men det ble ikke sånn i år, påpeker han.

Nå er det ferie før det venter en lang oppkjøring.

- Med god trening i vinter der vi får på plass relasjonene, så kommer både jeg og laget til å være mye bedre neste år, konkluderer spissen med.

Store drømmer

Ikke bare ønsker Bamba at Brann skal gjøre det godt til neste år, han har også noen høye personlige målsettinger for 2019:

- Vi skal vinne serien og jeg skal bli toppscorer. Ikke bare i Brann, men i ligaen. Jeg kan ikke komme med et eksakt tall, men det blir mange, lover Daouda med et smil, midt i seiersrusen etter scoringen mot Odd lørdag. 

For å se om kveldens matchvinner holder ord neste år, kan du allerede nå få tilgang til Brann sine hjemmekamper i 2019 ved å kjøpe partoukort på Stadion.

Kjøp her

Annonse fra Eliteserien: