Har forlenget kontrakten med Brann

Mikal Berg Kvinge (17) har signert en ny avtale med Brann, som gjør at kontrakten hans strekker seg ut 2023-sesongen.

Annonse:

– Jeg er veldig fornøyd med å signere en ny 3-års kontrakt med Brann. Det er stort at klubben som jeg har holdt med siden jeg var liten viser at de har troen på meg, sier 17-åringen til brann.no. 

Kvinge er 2003-modell og kom til Brann-akademiet i 2017. Han spilte for Trane og Sædalen i sine yngre dager. 

På slutten av 2019-sesongen fikk han sin A-lagsdebut, 16 år gammel, med to innhopp i de siste kampene. Denne sesongen fikk han eliteseriedebut fra start, i bortekampen mot Vålerenga. 

Snart tilbake i trening

2020 har vært et spesielt år, også for Berg Kvinge. 

– 2020-sesongen ble veldig spesiell, og gjorde det vanskelig for meg å få spilt så mye som jeg hadde håpet. Men som 17-åring vet jeg at jeg er heldig som får være en del av A-laget uansett. Til tross for lite kamper, er jeg sikker på at jeg likevel har utviklet meg, og jeg gleder meg til et spennende 2021. Akkurat nå har jeg vært skadet en stund, men er heldigvis klar til å trene med laget innen denne uken, sier Berg Kvinge. 

– Mikal er en ung og spennende spiller som vi har stor tro på skal ta store steg i tiden fremover. Derfor har vi forlenget avtalen med han, sier sportssjef Rune Soltvedt. 

Resigneringen av Berg Kvinge føyer seg inn i rekken av unggutter som har blitt signert det siste året. Før sesongen ble Ole Martin Kolskogen (19) hentet fra Åsane, i sommer kom Ole Didrik Blomberg (20) fra samme klubb, mens Vegard Skeie (20) kom fra Os. Markus Olsen Pettersen (21) forlenget sin kontrakt, og Mathias Rasmussen (23) ble hentet fra Danmark. Alle har kontrakter ut 2023-sesongen.  

Annonse fra Eliteserien: