Nå starter partoutkortsalget

5000 partoutkort legges nå ut for salg.

Annonse:

Sesongen og året 2020 har vært spesielt på mange måter. Vi er utrolig takknemlig for all støtte og forståelse vi har fått.

Nå nærmer sesongen seg slutten og vi begynner å se frem mot sesongstart i 2021. Det er mange av klubbens trofaste supportere som ønsker å fornye sitt partoutkort og fra i dag blir dette mulig. 

Inn mot 2021-sesongen innfører vi en ny og forenklet prisstruktur.
Les mer om pris og plassering her.

Slik blir partoutkortsalget

Alle som kjøpte partoutkort for 2020-sesongen får anledning til å fornye plassen sin før nyttår. Sitter du på SPV tribunen, holder vi av plassen din til 31.januar.

Siden vi fortsatt lever med usikkerhet rundt smittesituasjonen og ikke vet hvordan sesongen 2021 blir, velger vi å legge ut kun 5000 partoutkort for salg. I første omgang er det bare de som kjøpte PK i 2020-sesongen som får anledning til å fornye sine plasser, samt evt kjøpe flere.

Det åpnes for nysalg fra 14. desember, dersom det er flere plasser tilgjengelig. 

Alle partoutkort selges med et forbehold om at dersom man ikke får anledning til å delta på sesongens første kamp på grunn av  pandemien, vil man få anledning til å heve kjøpet.

Som vanlig blir det sendt ut e-post og SMS om fornyelse av partoutkort. 

Ta kontakt med oss dersom det er noe feil i reservasjonen, om du ikke har mottatt den eller om du ønsker å gjøre endringer før du fullfører kjøpet.

Siden Stadion er lukket for besøkende, vil det inntil videre ikke være mulig å fornye partoutkortet ved fysisk oppmøte på Stadion. Vi gir beskjed så snart det åpner igjen.  

Annonse fra Eliteserien: