Før kampen: Brann - Sandnes Ulf

Glede, glede, glede! Les deg opp om alt du trenger å vite før kampen mot Sandnes Ulf.

Annonse:
  • Alle sitteplassene til kampen er utsolgt, men det er fortsatt ledige ståplasser øverst på Fjordkraft-tribunen finner du her.
  • Husk å møt opp tidlig på kampen, kommer man 15 minutter før kampstart vil man ikke rekke inn til avspark. 

Brann tar imot Sandnes Ulf på Stadion i den 6. runden av OBOS-ligaen. Kampen spilles mandag 16. mai klokken 18.00, og vises på Discovery+, TV2 Play, i tillegg sendes den også på radio i NRK P1 Hordaland.

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men kan vi spille i Oslo hver uke? For et kok! Brann i OBOS er et beist. Ved å feie KFUM Oslo av banen på mandag med vår tredje borteseier på rad, har vi tatt et steg nærmere opprykksplassene. Mandagens motstander Sandnes Ulf har hatt en forrykende start på sesongen og ligger på opprykksplass ett poeng foran oss. De fikk allikevel en kraftig oppvåkning tidligere i uken da Fredrikstad FK  slo dem hele 4-0 i Sandnes. Med seier på mandag legger Brann seg på direkte opprykksplass, der vi hører hjemme. 

K P
2 Sandnes Ulf 5 12
3 Brann 5 11
4 Sogndal 5 11
5 Start 5 10
 

Det er meldt sol, det er 16. mai, det er toppkamp på Stadion, som attpåtil er et vestlandsoppgjør. Livet leker i Bergen for tiden! La oss håpe at Brann-guttene er lystne på å bli hyllet i 17. mai-toget og gir oss en trepoenger. 

Historisk sett har vi ikke spilt alt for mange oppgjør mot ulvene fra Sandnes, men vi kommer best ut av det og har aldri tapt på Stadion med to seire og to uavgjort. Alle de fire siste oppgjørene har endt med uavgjort og tre av dem har endt 1-1, men det er ingen av spillerne i dagens stall som var med forrige gang vi møte Sandnes Ulf.   

Fem seneste oppgjør mot Sandnes Ulf:

  • 2015: Sandnes Ulf - Brann 1-1 Pedersen
  • 2015: Brann - Sandnes Ulf 0-0 
  • 2014: Brann - Sandnes Ulf 1-1 Askar
  • 2014: Sandnes Ulf - Brann 1-1 Larsen
  • 2013: Sandnes Ulf - Brann 3-1 Barmen

Skader og suspensjoner

Flere Brann-spillere har slitt med småskader i det siste, men de aller fleste ser ut til å bli klar til kampen. Hvem som starter og er i kamptroppen kommer 75 minutter før avspark. 

Neste kamp er også på Stadion, denne gang mot Fredrikstad FK. Kampen spilles lørdag 21. mai klokken 20 og billettene finner du her

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no
Annonse fra Obos-ligaen: