Oppfordring fra Bataljonen til alle som skal på Stadion på 16. mai

Mandagens 16. mai-kamp blir utsolgt, og det vil bli en magisk stemning. Bataljonen oppfordrer hele Stadion til å bidra til å skape en fantastisk ramme gjennom hele kampen.

Annonse:

16.mai: Oppfordring fra Bataljonen til alle med billett på Frydenbø-tribunen

Vi skal lage et ubeskrivelig trykk fra supportertribunen på fotballens store festdag og løfte Brann-laget frem til tre nye poeng. For å få dette til er vi avhengig av at du er med og bidrar. Her er noen sterke oppfordringer til alle på Frydenbø:

  1. Møt opp tidlig

Tribunen er utsolgt og vi trenger alle på plass i god tid før kampstart. Vi oppfordrer derfor alle til å være ved inngangen seinest 30 minutter før start, slik at alle kommer inn før innmarsj.

Til alle som har billetter på Store Stå: Trekk ut mot sidene når du kommer opp på tribunen, slik at alle får mulighet til å komme seg ut på det stappfulle og kokende feltet

  1. Bli med på tifo

Ved innmarsj blir det stor tifo på hele tribunen. Vi trenger innsats fra alle for at arrangementet skal bli vellykket, så følg instruksjonene fra tifogjengen på tribunen og bli med.

  1. Syng alle mann for Sportsklubben Brann

På supportertribunen opplever vi ikke stemningen, her skaper vi den. Bli med og syng for full hals. når Store Stå stemmer opp. Det vil være forsangere plassert rundt på tribunen som skal bidra til samstemt og engasjert sang - Følg med på dem, støtt dem i deres arbeid og hjelp til ved å oppfordre alle rundt deg til å være med og synge!

Kan du ikke alle sangene? Les deg opp på vår sangside og øv på sangene før det som skal bli tidenes 16.mai på Brann Stadion. Vi snakkes på fotballens festdag!

16.mai: Oppfordring fra Bataljonen til alle med billett på BOB-tribunen

Vi skal lage et ubeskrivelig trykk fra Brann Stadion på fotballens store festdag og løfte Brann-laget frem til tre nye poeng. For å få dette til er vi avhengig av at du er med og bidrar. Her er en sterk oppfordring til alle på BOB-tribunen.

Vi ønsker å gjenskape Brann Stadions legendariske vekselrop med sang fra både Frydenbø- og BOB-tribunen. Når Frydenbø-tribunen roper “Vi é Brann - Bergens stolthet”, svarer BOB-tribunen med “SK Brann - Bergens stolthet”. Følg med på hva som skjer på motsatt side og på forsanger og bli med i et enormt stadionbrøl!

Vi oppfordrer også sterkt til å bli med også på de andre sangene gjennom kampen. Kan du ikke alle sangene? Les deg opp på vår sangside og øv på sangene før det som skal bli tidenes 16.mai på Brann Stadion. Vi snakkes på fotballens festdag!

Annonse fra Eliteserien: