Branns danske trio ser frem til å oppleve 16. mai på Stadion for første gang

Mandag får Svenn Crone, Andreas Skovgaard og Frederik Børsting sitt første møte med 16. mai på Stadion og folkefesten som hører med. De ser frem til å spille for fullsatte tribuner.

Annonse:

– Jeg har kjempeforventninger! Alle snakker om det, og sier at dette er en kamp man skal se frem til og glede seg til, spesielt i en klubb som Brann, sier Børsting.

– Det blir en stor opplevelse. Det blir en spesiell kamp siden den betyr så mye for folk her. Jeg tror det blir en dag med en veldig flott stemning, og som vi forhåpentligvis kan tilføre enda bedre stemning med å vinne kampen, sier Skovgaard.

– Jeg gleder meg veldig mye til det. Jeg har hørt mye bra om 16. mai, og at det er en stor dag som tiltrekker seg mye interesse, tilføyer Crone, som scoret sitt første Brann-mål i 5–1-seieren mot KFUM mandag. 

BB220509VG016 (1).jpg
Svenn Crone jubler etter sin første scoring i Brann-drakten. Bilde: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN.

På årets to første hjemmekamper har Brann over 11.000 tilskuere i snitt, mens det har vært utsolgt på bortefeltene i Trondheim og Oslo. Danskene er imponert over støtten de har opplevd fra supporterne de første fem serierundene.

– Den har vært helt fantastisk. Jeg har blitt litt overrasket over hvor stor støtte det har vært og hvor mange folk som har møtt opp. Jeg synes det er utrolig kult, og man kan virkelig merke at Brann er en stor klubb som betyr mye for mange, forteller Børsting.

– Den har vært veldig god, enda bedre enn hva jeg hadde forventet. Det er fantastisk at supporterne reiser og følger oss på bortebane, de får det til å føles som hjemmebane for oss. På hjemmebane har den vært fantastisk, men vi har ikke vunnet, så vi har ikke fått feiret foran supporterne våre på Stadion ennå, sier Skovgaard.

BB220409ZD005.jpg
Andreas Skovgaard Larsen i hjemmekampen mot Åsane. Bilde: Marius Simensen / BILDBYRÅN.

Håper å gi supporterne årets første hjemmeseier

Brann er stadig ubeseiret etter seriens fem første runder, men danskene har ennå til gode å oppleve en seier foran hjemmepublikumet på Stadion. Trioen lover full trøkk når Sandnes Ulf gjester stadion mandag.

– Publikum kan vente seg et Brann-lag som er frampå, skal score noen mål og gi fansen sesongens første hjemmeseier. Vi skal vise at det er vi som er på hjemmebane og at det er vi som bestemmer, sier Børsting.

– Vi skal ut og dominere og spille med masse energi, med supporterne i ryggen, så tror jeg vi har en god sjans for å slå Sandnes Ulf, sier Skovgaard.

–  Vi har ikke tapt til nå, vi blir bedre og bedre for hver kamp, og vi skal gjøre alt vi kan for å vinne denne kampen, avslutter Crone.

BB220409BB986.jpg
Frederik Børsting gleder seg til sin første 16. mai-kamp på Stadion. Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN.

 

Annonse fra Obos-ligaen: