Presseinformasjon

Her er presseinformasjon for media på Branns hjemmekamper i 2024. For intervjuer utenom kampdager, se linken under.

Annonse:

Akkreditering og frister

Alle som ønsker akkreditering til Branns kamper i 2024 må melde inn navn, telefonnummer, e-post og oppdragsgiver senest fire dag før kamp i dette skjemaet. Dette må gjøres til hver kamp. Alle som søker om akkreditering må ha en oppdragsgiver, og frilansere uten oppdragsgiver og studenter vil ikke få plass.

NB: Får man ikke svar på sin søknad er alt i orden, og man kan møte opp på kamp som beskrevet under. De som eventuelt får avvist sin søknad blir kontaktet direkte. 

Spørsmål rundt akkreditering og generelle henvendelser rundt kamparrangementet på Brann Stadion sendes til medieansvarlig Thomas Brakstad på e-post ([email protected]) eller telefon 93 01 88 11.

Presseakkreditering til Branns Toppserie-lag sine kamper, både på Stemmemyren og Stadion, meldes inn til medieansvarlig Mette Hammersland. Enten på e-post [email protected] eller på 957 00 858.

Kampdag på Stadion

Henting av akkreditering skjer innenfor inngang 9X på Sparebanken Vest-tribunen, og alle som skal hente akkreditering må ha med identifikasjon. Presserommet åpner 90 minutter før avspark og vil være åpent i 60 minutter etter kampslutt.

Pressen bruker inngang 9X på kampdag.

Det vil være medieverter tilstede som viser vei både til presserommet og pressetribunen.

Parkering på Stadion

Det er begrenset med parkeringsmuligheter utenfor Stadion, og fotografer som har mye utstyr vil bli prioritert. I 2024 vil det i utgangspunktet være kun fotografer som får parkering utenfor SPV-tribunen, og hvert mediehus vil maksimalt få to parkeringsplasser. Kommer man med fotograf og journalist til kampen må disse samkjøre.

Pressetribune/Mixed-zone på Stadion

Pressetribunen vil bli merket med plasser for de forskjellige mediehusene. Plasser som ikke er merket kan benyttes fritt. 

Mixed-zone er i området utenfor garderobene til begge lag. 

Mot slutten av hver kamp meldes intervjuønsker til medieansvarlig på SMS til . De innmeldte spillerne/trenerne vil da bli gjort tilgjengelig for media. 

Fotografer på Stadion

Fotosonene vil bli fremfor LED-bannerne på kortsidene. Medievertene vil vise fotografer hvilken utgang de skal bruke for å komme seg ut til banen. Det er ikke mulig for fotografer å oppholde seg i området rundt benkene. 

Kontaktperson media

På Eliteserie-kampene er Thomas Brakstad kontaktperson for arbeidende presse.
E-post: [email protected]
Mobil: 930 18 811

På Toppserie-kampene på Stemmemyren er Mette Hammersland kontaktperson for media og arrangement. 

E-post: [email protected] 
Mobil: 957 00 858.

Annonse fra Eliteserien: