Presseinformasjon på Stadion i 2021

Samfunnet er gjenåpnet og smittevernsprotokollen er historie. Her er alt media trenger å vite for avslutningen starten av årets sesong.

Annonse:

A-lagets treningstider og intervjurutiner

  • 28.09.2021 - NB: Informasjonen under er nå oppdatert etter at samfunnet er gjenåpnet igjen. 

Akkreditering og frister

Alle som ønsker akkreditering til Branns kamper i 2021 må melde inn navn, telefonnummer, e-post og oppdragsgiver senest fire dag før kamp i dette skjemaet. Dette må gjøres til hver kamp. Alle som søker om akkreditering må ha en oppdragsgiver, og frilansere uten oppdragsgiver og studenter vil ikke få plass.

Noen dager før kampen får man svar på akkrediteringssøknaden, og for dem som får plass vil det følge med et infoskriv med praktisk informasjon. 

Frikort for presse gjelder ikke. Tidligere utsendte parkeringskort er heller ikke gyldige.

Spørsmål rundt akkreditering og generelle henvendelser rundt kamparrangementet sendes til medieansvarlig Thomas Brakstad på e-post ([email protected]) eller telefon 93 01 88 11.

Kampdag

Henting av akkreditering skjer innenfor inngang 9X på Sparebanken Vest-tribunen, og alle som skal hente akkreditering må ha med identifikasjon. Presserommet åpner 90 minutter før avspark og vil være åpent i 60 minutter etter kampslutt.

Pressen bruker inngang 9X på kampdag og presserommet er tilbake der det var før pandemien.

Det vil være medieverter tilstede som viser vei både til presserommet og pressetribunen.

Pressetribune/Mixed-zone

Pressetribunen vil bli merket med plasser for de forskjellige mediehusene. Plasser som ikke er merket kan benyttes fritt. 

Mixed-zone er nå tilbake der den alltid har vært, i området utenfor garderobene til begge lag. 

Mot slutten av hver kamp meldes intervjuønsker til medieansvarlig Thomas Brakstad på SMS ti 93018811. De innmeldte spillerne/trenerne vil da bli gjort tilgjengelig for media. 

Fotografer

Fotosonene vil bli bak LED-bannerne på kortsidene. Medievertene vil vise fotografer hvilken utgang de skal bruke for å komme seg ut til banen. Det er ikke mulig for fotografer å oppholde seg i området rundt benkene. 

Velkommen til Stadion!

På kampdag er Thomas Brakstad kontaktperson for arbeidende presse.
E-post: [email protected]
Mobil: 93 01 88 11

Annonse fra Eliteserien: