BB220627BB429

Treningstider A-lag herrer

Her finner du treningstidene for Branns herrelag.

Annonse:

Alle intervjuønsker til spillere for A-laget for herrer må meldes inn til medieansvarlig Thomas Brakstad (93 01 88 11[email protected]) med hvilken spiller det gjelder og noen stikkord om tema for intervjuet.

Intervjuønsker må meldes inn innen klokken 09.30 samme dag som treningen er. Skriv også hva som er tema for intervjuet.  

  • Treningstider for A-lag kvinner sendes ut på e-post hver mandag. Ta kontakt med Metter Hammersland for å bli lagt til på listen, de vil også bli oppdatert her.

Gjennom vinteren vil det være væravhengig hvor intervjuer etter treningene gjøres. 

Når man sender melding med intervjuønsker for den aktuelle dagen, vil man også få bekreftet hvor treningen blir. 

Supportere som ønsker å komme på trening kan også sende melding på samme måte, for å få bekreftet hvor treningen den aktuelle dagen skal være. 

DagDatoTidStedInfo
Man25.0316.00SogndalKamp mot Sogndal
Tirs26.0310.30NymarkFellestrening (noen)
Ons27.03--Fri
Tors28.0309.00Åsane ArenaFellestrening
Fre29.0309.00Åsane ArenaFellestrening
Lør30.0309.00Åsane ArenaFellestrening
Søn31.03  Avreise Tromsø
Man01.0417.00Romsaa ArenaKamp mot Tromsø
Tirs    
Ons    
Tors    
Fre    
Lør    
Søn    
Man    
Tirs    
Ons    
Tor    
Fre

 

   
Lør     
Søn -  
Man -  
Tir    
Ons    
Tor    
Fre    

Treningsopplegget fra uke til uke vil fremkomme på oversikten over. Mediekontakt med A-lagsspillere og hovedtrener:

Dersom noen fra din redaksjon ønsker å gjøre intervjuer i forbindelse med trening, ber vi dere om å følge våre rutiner, og melde fra at man kommer på trening. 

Sted for intervjuer:

  • Nymark: På kalde og våte dager gjennom vinteren/våren gjøres intervjuer inne i mixed-zone eller i presserommet etter trening. Om været tillater det kan man ta intervjuene kjapt i det spillerne/trener går av treningsfeltet.

Mulighet for lengre intervjuer, som ikke er på Stadion:

Til denne type intervjuer ønsker vi at dere varsler behovet i god tid, og minst tre dager før. Kontakt medieansvarlig Thomas Brakstad på telefon 93 01 88 11 eller e-post [email protected]

Presserom tilgjengelig:

Presserommet/restauranten/losje på Stadion blir tatt i bruk igjen og gjort tilgjengelig for media etter trening. Dersom du har avtalt lengre intervjuer vil dette være et egnet sted. Losjer/tribunen kan gjøres tilgjengelig for bilder/TV.

Fotografer:

På treningsfeltene på Nymark må fotografene holde seg i hjørnet/anvist plass. Reportere/journalister må oppholde seg på et egnet sted nede i hjørnet ved inngangsporten. Ved treninger inne på Stadion benyttes tribunen.

Utenom arbeidstid:

Ved å gjøre alle spillerne tilgjengelige for media i forbindelse med trening og kamp mener vi behovet for ytterligere kontakt er begrenset. Media skal ikke kontakte spillerne våre direkte når de har fri, men respektere at deres medietid er i forbindelse med trening og kamp. Om det oppstår en situasjon der det er nødvendig å ta kontakt med spillere utenom arbeidstid, ta kontakt med medieansvarlig for forespørsler.

Parkering:

Vær obs på at det er parkeringsregulering rundt Stadion. Det er betalingsautomat inntil veggen på Sparebanken Vest-tribunen, eller man kan betale med app. 

Kontaktinfo:

Thomas Brakstad, medieansvarlig.
Mobil: 93 01 88 11
Epost: [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: