Treningstider A-laget

Treningstider for Branns A-lag.

Annonse:

Alle intervjuønsker må meldes inn til medieansvarlig Thomas Brakstad (93 01 88 11/ [email protected]) med hvilken spiller det gjelder og noen stikkord om tema for intervjuet.

Intervjuønsker må meldes inn innen klokken 09.30 samme dag som treningen er. For å ivareta smittevernet er det viktig at alle fra media melder fra i god tid om de kommer på trening. NB: For treninger i helgene (lørdag og søndag) må det varsles innen fredag ettermiddag kl 16.00. 

Sesongoppkjøringen til 2020-sesongen er i gang, og Brann vil veksle på å trene i Vestlandshallen og på kunsgresset på Nymark. Om det er frost blir det trening i Vestlandshallen, ta kontakt med medieansvarlig om du lurer på hvor treningen er. 

På årets første trening (mandag 18. januar klokken 09.30) i Vestlandshallen blir det lagt opp til korte intervjuer etter trening. Fra og med onsdag 20. januar gjøres intervjuer på Stadio etter at spillerne har trent og spist. De aller fleste dagene i uken vil det være to treningsøkter, en fotballøkt på morgene og enten styrke eller fotball på ettermiddagen. 

Det er pålagt for media å bruke munnbind under intervjuer med spillere/trener i forbindelse med trening og kamp.

DagDatoTidStedInfo 
Man18.0109.30VestlandshallenFellestrening 
Tirs19.01--Testing 
Ons20.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrening 
Tors21.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrenig 
Fre22.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrening  
Lør23.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrening 
Søn24.01--Egentrening 
Man25.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrening 
Tirs26.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrening  
Ons27.0112.00VestlandshallenKamp mot Sotra Sk 
Tors28.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrening  
Fre29.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrening 
Lør30.0109.30Vestlandshallen/NymarkFellestrening 

Treningsopplegget fra uke til uke vil fremkomme på oversikten over. Mediekontakt med A-lagsspillere og hovedtrener:

Dersom noen fra din redaksjon ønsker å gjøre intervjuer i forbindelse med trening, ber vi dere om å følge våre rutiner.

Sted for intervjuer:

  • På grunn av smittevernstiltak legges det til rette for at alle intervjuer gjøres utendørs, eller i et lokale på Stadion der man kan holde minst to meters avstand. På grunn av koronasituasjonen er det ikke mulig med intervjuer utenfor Stadion på nåværende tidspunkt.   
  • Etter treninger i Vestlandshallen må spillerne rett tilbake til Stadion for å spise. Intervjuer blir etter at de har spist. 

Mulighet for lengre intervjuer:

På grunn av smittevernshensyn må lengre intervjuer også gjøres på Stadion så lenge koronapandemien pågår.

Til denne type intervjuer ønsker vi at dere varsler behovet i god tid, og minst tre dager før. Kontakt medieansvarlig Thomas Brakstad på telefon 93 01 88 11 eller e-post [email protected]

Presserom tilgjengelig:

I koronapandemien er presserommet flyttet til Brannbørsen (restauranten i 3. etg i SPV-tribunen). Dersom du har avtalt lengre intervjuer vil dette være et egnet sted. Losjer/tribunen kan gjøres tilgjengelig for bilder/TV.

Fotografer:

Når vi trener på treningsfeltet rett utenfor Stadion vil porten være lukket. Pressefotografer kan gå inn for å ta bilder fra midt på langsiden. Reportere/journalister må oppholde seg på et egnet sted nede i hjørnet ved inngangsporten. Ved treninger inne på Stadion benyttes tribunen.  NB: Hvor fotografer/reportere kan bevege seg vil kunne bli endret på kort varsel med bakgrunn i smittesituasjonen i samfunnet.

Treninger inne på Stadion:

I utgangspunktet er alle treninger åpne for media, men i noen tilfeller vil deler av treningen bli lukket. Dette vil være i tilknytning til formasjonsøkter før kamp, men i disse tilfellene vil media bli varslet i forkant. Intervjuer gjøres som vanlig etter trening, enten ute på tribunen eller i presserommet.

Utenom arbeidstid:

Ved å gjøre alle spillerne tilgjengelige for media i forbindelse med trening og kamp mener vi behovet for ytterligere kontakt er begrenset. Media skal ikke kontakte spillerne våre direkte når de har fri, men respektere at deres medietid er i forbindelse med trening og kamp. Om det oppstår en situasjon der det er nødvendig å ta kontakt med spillere utenom arbeidstid, ta kontakt med medieansvarlig for forespørsler.

Parkering:

Vær obs på at det er parkeringsregulering rundt Stadion. Det er betalingsautomat inntil veggen på Sparebanken Vest-tribunen. 

Kontaktinfo:

Thomas Brakstad, medieansvarlig.
Mobil: 93 01 88 11
Epost: [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: