Treningstider A-laget

Treningstider for Branns A-lag.

Annonse:

NB: Grunnet strenge smittevernstiltak vil de bli noen endringer i rutinene for intervjuer med spillere/trener. Alle intervjuer må gjøres ute, og media må oppholde seg på anvist sted under treningen. Alle intervjuønsker må meldes inn til medieansvarlig Thomas Brakstad (93 01 88 11/ [email protected]) med hvilken spiller det gjelder og noen stikkord om tema for intervjuet.

Intervjuønsker må meldes inn innen klokken 09.30 samme dag som treningen er. NB: For treninger i helgene (lørdag og søndag) må det varsles innen fredag ettermiddag kl 16.00.

NB 2: På grunn av ekstra smittevernstiltak knyttet opp til koronasituasjonen i Bergen må media holde tre meters avstand til spillere/trenere under intervju enn så lenge. 

DagDatoTidStedInfo 
Man21.0912.30NymarkFellestrening (noen) 
Tir22.09--Fri 
Ons23.0911.00NymarkFellestrening  
Tors24.0911.00NymarkFellestrening  
Fre25.0911.00NymarkFellestrening  
Lør26.09--Reise til Kristiansund  
Søn27.0918.00Kristiansund stadionKamp mot KBK 
Man28.0912.30NymarkFellestrening (noen) 
Tir29.09--Fri  
Ons30.0911.00NymarkFellestrening 
Tor01.1011.00NymarkFellestrening  
Fre02.1011.00NymarkFellestrening  
Lør03.1011.00NymarkFellestrening 

Treningsopplegget fra uke til uke vil fremkomme på oversikten over. Mediekontakt med A-lagsspillere og hovedtrener:

Dersom noen fra din redaksjon ønsker å gjøre intervjuer i forbindelse med trening, ber vi dere om å følge våre rutiner.

Sted for intervjuer:

  • På grunn av smittevernstiltak legges det til rette for at alle intervjuer gjøres utendørs, eller i et lokale på Stadion der man kan holde minst en meters avstand. På grunn av koronasituasjonen er det ikke mulig med intervjuer utenfor Stadion på nåværende tidspunkt.   

Mulighet for lengre intervjuer:

På grunn av smittevernshensyn må lengre intervjuer også gjøres på Stadion så lenge koronapandemien pågår.

Til denne type intervjuer ønsker vi at dere varsler behovet i god tid, og minst tre dager før. Kontakt medieansvarlig Thomas Brakstad på telefon 93 01 88 11 eller e-post [email protected]

Presserom tilgjengelig:

I koronapandemien er presserommet flyttet til Brannbørsen (restauranten i 3. etg i SPV-tribunen). Dersom du har avtalt lengre intervjuer vil dette være et egnet sted. Losjer/tribunen kan gjøres tilgjengelig for bilder/TV.

Fotografer:

Når vi trener på treningsfeltet rett utenfor Stadion vil porten være lukket. Pressefotografer kan gå inn for å ta bilder fra midt på langsiden. Reportere/journalister må oppholde seg på et egnet sted nede i hjørnet ved inngangsporten. Ved treninger inne på Stadion benyttes tribunen.  NB: Hvor fotografer/reportere kan bevege seg vil kunne bli endret på kort varsel med bakgrunn i smittesituasjonen i samfunnet.

Treninger inne på Stadion:

I utgangspunktet er alle treninger åpne for media, men i noen tilfeller vil deler av treningen bli lukket. Dette vil være i tilknytning til formasjonsøkter før kamp, men i disse tilfellene vil media bli varslet i forkant. Intervjuer gjøres som vanlig etter trening, enten ute på tribunen eller i presserommet.

Utenom arbeidstid:

Ved å gjøre alle spillerne tilgjengelige for media i forbindelse med trening og kamp mener vi behovet for ytterligere kontakt er begrenset. Media skal ikke kontakte spillerne våre direkte når de har fri, men respektere at deres medietid er i forbindelse med trening og kamp. Om det oppstår en situasjon der det er nødvendig å ta kontakt med spillere utenom arbeidstid, ta kontakt med medieansvarlig for forespørsler.

Parkering:

Vær obs på at det er parkeringsregulering rundt Stadion. Det er betalingsautomat inntil veggen på Sparebanken Vest-tribunen. 

Kontaktinfo:

Thomas Brakstad, medieansvarlig.
Mobil: 93 01 88 11
Epost: [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: