Vito: - Jeg må øve på Nystemten

Vito Wormgoor syntes var magisk å høre publikum synge Nystemten på første hjemmekamp.

Annonse:

Branns nye midtstopper måtte se Unicef Mesterfinalen fra tribuneplass sist onsdag. Derfra opplevde han både et hardkjempende Brann-lag, et entusiastisk hjemmepublikum og byens nasjonalsang fremført rett før avspark.

Alt var nytt for ham, men han trivdes.

- Jeg må øve på den sangen (Nystemten) før kampen. Den skaper stemning, og det var flott å høre den før Rosenborg-kampen, påpeker midtstopperen.

Nystemten

  • Jeg tog min nystemte Cithar i Hænde,

  • Sorgen forgik meg paa Ulrikens top.

  • Tænkte paa Bauner om de skulde brænde

  • og byde Mandskap mod Fienden opp;

  • følede Freden, blev glad i min Aand

  • og greb til min Cithar med legende Haand

  • følede Freden, blev glad i min Aand

  • og greb til min Cithar med legende Haand

Håper på god støtte

Etter å ha vært skadet siden 25. mars, legger ikke nykommer skjul på at han er utålmodig etter å komme igang med Brann-karrieren.

- Jeg vet at jeg kommer til å elske å spille foran Brann-fansen. Vi skal alltid gi 100 prosent, men med fansen som ekstra støtte kan vi gi enda mer, legger han til.

Han håper laget leverer gode prestasjoner og at supporterne vil stille opp:

- Det var bra her mot Rosenborg, men jeg håper på enda flere folk og enda mer trøkk når serien kommer skikkelig i gang, sier lagkapteinen smilende.

Venter på klarsignal

Han vet utmerket godt at Branns berømte fanskare kan vippe kamper i hjemmelagets favør.

- De er lagets tolvte mann. Så enkelt, medgir han.

Nå håper han å bli kampklar i tide til torsdagens oppgjør mot Strømsgodset, slik at han får stå ute på matten og «synge» den sammen med lagkameratene.

- Akkurat som forrige kamp, så håper jeg å bli klar. Jeg har utrolig lyst å spille, men det blir nok ikke avgjort før vi nærmer oss kampen, forklarer Wormgoor.

Først glippet Rosenborg-finalen for Vito. Deretter røk seriestarten mot Tromsø. Han innrømmer at det var tungt, og lysten til omsider å kunne bidra er derfor enda sterkere nå.

Jeg har utrolig lyst å spille

— Vito Wormgoor

- Du kan sikkert tenke deg hvordan det er å sitte på benken når man ønsker å være utpå banen og bidra? Det er det verste som er for oss som fotballspillere. Jeg hylte og skrek de siste minuttene mot Tromsø, for vi hadde virkelig lyst på seieren der, påpeker han.

Men dersom Brann slår Strømsgodset og kommer opp i fire poeng etter to serierunder mener Vito Wormgoor at det er grunn til å være tilfreds.

Brann - Strømsgodset har avspark klokken 19.00 torsdag.

Kjøp billetter 

Annonse fra Eliteserien: