Det lønner seg å sykle til kamp

Dersom du sykler til Stadion på torsdag får du spesialservice på sykkelen under kampen.

Annonse:

«Sykle til jobben» lanserer nemlig «Sykle til kamp» i forbindelse med oppgjør i Eliteserien og OBOS-ligaen. Det skjer i samarbeid med klubbene og Norsk Toppfotball.

I årets «Sykle til jobben»-aksjon kan du derfor også registrere sykkelturen din når du drar for å heie på Brann.

Få fikset sykkelen

Når du sykler til kampen mot Strømsgodset på torsdag, kan du levere sykkelen fra deg til reperatører fra Vivélo som med støtte fra Bergen kommune skal ta hånd om sykkelen din. 

Sykkelparkeringen vil være under taket på Sparebanken Vest-tribunen mot Nymark. Der vil du få vasket, oljet og klargjort sykkelen for sesongen under kampen.

Når du sykler hjem fra kamp vil sykkelen være ren, knirkingen borte og bremsene strammet skikkelig.

-  Vi utfordrer alle Brann-supportere til å sykle til kamp på torsdag, sier Linda Olsen Løland i Norges Bedriftsidrettsforbund.

Hun har ansvar for det som skjer lokalt i Hordaland i forbindelse med årets «Sykle til jobben»-aksjon og sammen med Brann og flere frivillige er hun klar for å ta imot de syklende supporterne.

- Positivt av flere grunner

«Sykle til jobben» og Brann heier på deg som velger en aktiv reisevei til kamp. Når du registrerer aktiviteten din i «Sykle til jobben»-aksjonen på nettet, kan du registrere «Sykle til kamp», som er merket med en liten fotball.

Å sykle til og fra kamp gir mange fordeler:

Du slipper å sitte i kø, du slipper å parkere, du får frisk luft, du blir i bedre humør og kanskje nettopp dette bidrar til at du kan løfte frem laget ditt til nye høyder. 

- Dette er positivt både for miljøet og folks helse. Og så kommer folk seg på kamp på en enkel måte. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle, sier Camilla Schütz, leder for kommersiell avdeling i Brann.

Er du ikke påmeldt i årets aksjon, meld deg på i dag og bli med å sykle til kamp.

Annonse fra Eliteserien: