Tipp resultatet mot Godset

Tipp sluttresultatet mot Strømsgodset og vinn to billetter til hjemmekampen mot Haugesund.

Annonse:

POENG? Daniel Braaten og resten av laget spiller sin første hjemmekamp i serien på torsdag mot Strømsgodset. Blir det seier?

Frem mot kampen på torsdag kjører vi på med vår vanlige tippekonkurranse i samarbeid med Sparebanken Vest. Det er gratis å delta og går ut på å tippe resultatet i Branns kamper i denne sesongen.

Til torsdagens kamp vil en av dem som tipper riktig resultat få to billetter til hjemmekampen mot Haugesund 17. april som premie.

Flere konkurranser

Når torsdagens kamp sparkes i gang kan du også bli med på en annen aktivitet på Facebook: Stem på Branns beste spiller gjennom kampen.

Du kan tippe resultatet direkte i skjemaet under. Konkurransen ligger også på Branns facebookside, og via mobil er det mer brukervennlig å stemme via Facebook enn her på nettsiden vår.  Lykke til! 

Braaten best mot Rosenborg

Daniel Braaten ble stemt frem som Branns beste spiller i kampen mot Tromsø på søndag. Vingen fikk hele 36,72 prosent av stemmene. Her var det Erik Djupvik som ble den heldige vinner av to billetter.

Stig Eggum var en av dem som hadde tippet at kampen mot Tromsø skulle ende 1-1 og han vant også to billetter. Takk til alle som deltok!

Brann - Strømsgodset har avspark klokken 19.00 på torsdag. 

Kjøp billetter eller partoutkort her

Annonse fra Eliteserien: