Viktig informasjon til media før Brann – Odd

Mot Odd kan Brann trolig slippe inn inntil 5000 tilskuere på Stadion, så lenge publikummerne har gyldig koronasertifikat. Dette vil også gjelde media som skal på kampen.

Annonse:

Frist:

Fristen for akkrediteringssøknad er fire dager før kamp (onsdag 16. juni klokken 18.00). Søknad leveres i det vanlige skjemaet. For at informasjonen til media skal bli sendt ut i god tid må ALLE overholde fristen. Fristen er endelig, uten unntak.

Koronasertifikat:

For å få adgang til Stadion på kampen må man ha et gyldig koronasertifikat (grønn status). Det får personer som har:

  • Fått vaksine (enten fullvaksinert eller fått første dose for mer enn tre uker siden).
  • Vært syk med Covid-19 siste seks måneder.
  • Negativ test som er under 24 timer gammel.

Mer info om koronasertifikatet finner du her (ekstern lenke).

Testing:

Media som ikke har fått vaksine eller hatt Covid-19 siste seks måneder må ha en negativ koronatest som er mindre enn 24 timer gammel (fra testtidspunktet). Brann vil sette opp teststasjoner i forbindelsen med kampen (lørdag kveld og søndag formiddag). Informasjon om testmuligheter for media vil bli kommunisert direkte på e-post til dem som har fått godkjent sin akkrediteringssøknad.  

Andre endringer:

Siden Brann kan slippe inn publikum vil hele Stadion bli tatt i bruk, for å overholde kriteriene til smittevern og avstand.

Det betyr at Brannbørsen (restauranten i tredje etasjen), som har blitt brukt som presserom, vil bli brukt av publikum.

Media vil få arbeidsrom i samme område som mixed zone i Brannallmenningen (fotografer), mens skrivende presse bruker plassen de får tildelt på pressetribunen.

De vanlige reglene om å holde avstand, bruk av munnbind så lenge man ikke sitter i ro på plassen sin og bruk av munnbind i mixed zone gjelder fremdeles.

Annonse fra Eliteserien: