pyro_Stadion

Slik blir billettene fordelt med 5000 på tribunen

Brann får, med forbehold om smittesituasjonen, slippe inn 5000 tilskuere på Stadion mot Odd, 20. juni. Her er en oversikt over billettfordelingen og praktisk informasjon.

Annonse:

Mye tyder på at det nå åpnes for 5000 tilskuere på neste hjemmekamp (Odd, 20. juni), som betyr at Brann får muligheten til å invitere alle partoutkortinnehaverne på Stadion. Signalene for gjenåpning er så sterke at Brann har besluttet å legge til rette for at alle med partoutkort får tildelt en plass på Stadion til de kommende fire hjemmekampene.

Dette gjøres med et forbehold, men for at du skal kunne planlegge dine Stadion-besøk mener vi det er viktig å gå ut med dette nå før endelig avgjørelse om 5000 er besluttet. For å kunne åpne for dette er det flere ting som må på plass. 

Under har vi satt opp en stegvis forklaring av hva dette betyr for deg som partoutkortinnehaver. Les nøye over og ta gjerne kontakt om noe er uklart på [email protected]

PS: Alle som har partoutkort for 2021-sesongen har også fått tilsendt denne informasjonen på e-post. 
PS 2: Informasjon om eventuelle enkeltbilletter ligger nederst i saken. 

Steg 1: Åpne for 5000

Regjeringens gjenåpningsplan åpner for at man kan ha 5000 person på utendørs arrangementer med tilviste plasser, fordelt på kohorter på inntil 500 personer. I tillegg må det være tilstrekkelig med avstand mellom plassene, ikke mer enn 50 prosent kan benyttes.

Vi har laget et setekart som sikrer at man aldri sitter tettere enn annethvert sete og fordelt Stadion i 10 kohorter. Slik ivaretar vi smittevern, reglene og deg på best mulig måte. 

Steg 2: Koronasertifikat og testing

Et av de viktigste premissene for gjenåpning og 5000 inn på Stadion er koronasertifikatet som lanseres i disse dager. Vi jobber med å forstå reglene rundt dette, men slik har vi har tolket det til nå:

  • Man må enten ha fått minst en dose av vaksinen tre uker før kampstart. 
  • Fått påvist korona siste seks måneder.
  • Fremlegge en negativ test som ikke er eldre enn 24 timer.

Selv om flere har fått vaksinen er det langt fra sikkert at alle med partoutkort er vaksinert. Vi jobber derfor med å se på hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for testing før kamp.

Ved tildeling av billetter ønsker vi å legge til et spørsmål om hvilken kategori dine partoutkort faller innunder. Det blir selvsagt valgfritt å svare, men det vil hjelpe oss å planlegge og hjelpe våre partoutkortinnehavere. Vi håper derfor at så mange som mulig besvarer spørsmålet når man henter ut billetter.

Steg 3: Tildeling av plass og billetter

Det skal alltid lønne seg med partoutkort! Alle som har partoutkort for sesongen 2021 får tildelt en plass, men siden vi må dele opp i kohorter og sitte på annethvert sete vil du ikke få benyttet ditt faste sete på de kommende fire kampene. Du som har kjøpt partoutkort har derfor din plass, den bruker du som du selv ønsker. Enten du går selv eller sender en nabo er det viktig at man er klar over steg 2 som beskrevet over.

Det eneste vi ønsker er at plassen blir benyttet på kampdag. Ønsker du ikke å benytte billetten din så setter vi pris på at du gir beskjed om dette slik at vi kan tilgjengeliggjøre den for andre supportere.

Vi er optimistiske på at gjenåpningen av Norge fortsetter etter sommeren og at vi kan slippe enda flere inn på Stadion senere i år. Derfor velger vi å kun fokusere på de kommende fire kampene nå. Se terminliste her.

Du får tilsendt en epost som inneholder: 

  • en promokode.
  • tildeling av kohort.
  • antall mulige billetter (samme som du har kjøpt i partoutkort).

Vi har forsøkt etter beste evne å plassere alle så nærme sin faste plass som mulig. Alle skal ha fått tildelt plass på den tribunen de har partoutkortet sitt, men man kan risikere å sitte på et annet felt. 

Informasjon om hvordan man henter ut sine billetter står i e-posten som alle partoutkortinnehaverne har fått tilsendt. 

Steg 4: Salg av billetter

Det viktigste er nå å sikre at alle med partoutkort for hente ut sine plasser. Deretter vil vi vurdere hvorvidt vi legger enkeltbilletter ut for salg. Vi ønsker å samle så mange vi kan for å skape stemning på Stadion og for å gi laget den beste støtten.

Det er fremdeles mulig å sikre seg partoutkort for resten av sesongen, og med det få tilgang til de resterende kampene. Prisene er de samme som de var under "early-bird"-perioden.

Annonse fra Eliteserien: