Trener med Brann under oppstarten

Johnny Furdal fra Nest-Sotra trener med Brann i starten av sesongoppkjøringen.

31-åringen er en velkjent spiller i lokalfotballen etter mange år i Nest-Sotra og en kar Branns sportssjef og trenerteamet har lyst å bli enda bedre kjent med.

Derfor trente han med laget noen økter i fjor høst. Mandag var han tilbake da trener Lars Arne Nilsen samlet A-laget til årets første treningsøkt i Vestlandshallen.

Sportssjef Rune Soltvedt er glad klubben hans viser velvilje:

- Foreløpig har vi ikke avtalt noe annet enn at Furdal trener med oss denne uken og kanskje noen ganger over helgen også. Vi kjenner ham selvsagt godt allerede, men det er interessant å se ham i trening med resten av guttene, påpeker Soltvedt.

Hvorvidt Furdal reiser på treningsleir til Gran Canaria med Brann 17. januar er det for tidlig å svare på.

Teniste var på plass

På dagens trening var nykommer Taijo Teniste også på plass. Estlenderen har spilt for Sogndal en årrekke, men ble Branns første signering til 2018-sesongen. Han dro ikke med landslaget som tidligere skrevet på Brann.no, men prioriterte i stedet oppstarten med ny klubb.

Vidar Ari Jonsson, derimot, er på reise med Island og var ikke på plass i Vestlandshallen mandag.

Unggutten Emil Kalsaas, som kommer fra FK Fyllingsdalen, hadde sin første A-lagstrening mandag. Han er foreløpig ikke fullblods A-troppmedlem, men vil nok trene hyppig med klubbens beste.

Signeringen fra Bosnia, Amer Ordagic, er ikke kommet til Bergen ennå, men blir med på treningsleiren til Gran Canaria fra 16. februar.

Tirsdag står testing på programmet til Brann-spillerne.

Seriestart er allerede 10. mars.

Annonse fra Eliteserien: