Her er Branns nyeste signering

Midtbanespilleren Amer Ordagic blir Branns andre signering inn mot 2018-sesongen.

24-åringen er fra Bosnia-Herzegovina og kommer fra eliteserieklubben Sloboda Tuzla der han var kaptein sist sesong.

Spilleren har vært i Bergen i dag for samtaler med Branns sportssjef Rune Soltvedt og gjennomføring av medisinsk sjekk. Dagen endte med at partene signerte en avtale som gjør Ordagic til Brann-spiller de tre neste årene.

- Ordagic er en spennende offensiv spiller som også gjør det som kreves bakover på banen. Vi har sett ham i aksjon selv, og i tillegg fått gode referanser på ham, forteller Branns sportssjef Rune Soltvedt.

Jeg er en box til box-spiller med bra trøkk

— Amer Ordagic

- Hørt mye fint om Brann

Ettersom det spilles høst/vår-sesong i Bosnia har Ordagic vært i aksjon i ligaen helt frem til starten av desember, da vinterpausen tok til. Han gleder seg til å bli en del av Brann-troppen fra nyttår:

- Jeg hørte om interessen for to uker siden og ble giret. Jeg er veldig glad for at dette ordnet seg og takknemlig overfor måten folk i Brann har tatt imot meg, forteller Ordagic til Brann.no.

Da Brann viste interesse sjekket han med folk som kjenner norsk fotball.

- Jeg snakket med noen som har spilt her, og har også lest på nett og sett høydepunkter på video. Både laget, byen og fansen virker bra, uttaler nykommeren.

- Hva slags spiller er du?

- Jeg liker å ha ballen. Jeg er en box til box-spiller med bra trøkk. Jeg gjør flere assists enn scoringer, beskriver han.

Branns andre signering

Fra før er det klart at backen Taijo Teniste blir Brann-spiller. Han kommer fra Sogndal og spiller på landslaget til Estland.

Status i Brann-troppen etter disse to signeringene er at den teller 22 spillere på kontrakt. Halldor Stenevik og Steffen Lie Skålevik er tilbake etter utlån, mens Alex Horwath, Jakob Orlov og Amin Nouri har takket for seg.

Sportssjef Soltvedt forventer flere endringer i vinter:

- Erfaringsmessig skjer det mer, og sånn blir det nok denne vinteren også. Vi ser etter mulige forsterkninger i et par posisjoner, og utelukker heller ikke at noen flere kan forlate oss, signaliserer Soltvedt.

Husk at fristen for å fornye partoutkortet er 31. desember.

Gjør som Amer! Bli med på Stadion i 2018

FAKTA

  • Amer Ordagic

  • Født: 5. mai 1993

  • Høyde: 181 cm

  • Vekt: 75 cm

  • Nasjonalitet: Bosnia-Herzegovina

  • Fødested: Tuzla, Bosnia-Herzegovina

  • Posisjon: Midtbane

  • Tidligere klubber: OFK Gradina, Zvijezda Gradacac, Sloboda Tuzla.

  • Kontrakt: Ut 2020.

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: