Slik blir Brann-vinteren

To treningsleirer. Seks treningskamper. To måneders oppkjøring. Så er vi i gang igjen!

Sesongoppkjøringen i norsk fotball ble i sin tid beskrevet som verdens lengste «pre season» av Brann-spiss Robbie Winters. Man begynte treningen første uken i januar, spilte 18 treningskamper og startet serien i midten av april.

Sånn er det ikke lenger. Brann-spillerne møtes igjen 8. januar, og drøyt åtte uker senere sparkes Eliteserien i gang. I dette tidsrommet skal laget spille seks treningskamper.

Fire av motstanderne er klare: Elfsborg, Viking, Åsane og Sogndal.

Slik er programmet:

Fra 8.- til 16. januar trener troppen i Bergen. Deretter blir det treningsleir på Gran Canaria fra 17.- til 31. januar med en innlagt øving mot svenske Elfsborg mandag 29. januar.

Kampen starter klokken 14.00 på stadion i Vecindario.

8. februar blir første mulighet til for bergenspublikummet til å se laget i aksjon. Da er Viking fra OBOS-ligaen motstander i Vestlandshallen klokken 14.00.

Så er det ny treningsleir, denne gang i spanske Marbella, fra 10.- til 17. februar. Her blir det to kamper med foreløpig ukjente motstandere.

Hjemme i Bergen igjen venter Åsane i Vestlandshallen lørdag 24. februar klokken 16.00.

Uken etter er det generalprøve, da mot Sogndal, også de fra OBOS-ligaen. Datoen er lørdag 3. mars, og kampen spilles på Fosshaugane Campus med avspark klokken 14.00.

Som alltid: Det kan bli endringer i oppsettet.

Så begynner Eliteserien helgen 10.-11. mars.

Etter to serierunder blir det opphold grunnet internasjonale landskampdatoer. Der legger Brann inn en treningskamp mot Sandnes Ulf fredag 23. mars klokken 14.00. Kampen er planlagt spilt på Varden Amfi.

Så fortsetter Eliteserien med runde 3 som spilles 2. påskedag.

PS! Artikkelen er endret etter at det ble bestemt at treningskampen mot Sogndal ikke spilles i Bergen, men på Fosshaugane Campus.

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: