Starter med dette laget i kveld

Branns lag mot Rosenborg er klart. Se hvem som kommer inn i startelleveren!

Annonse:

Etter å ha kjørt de samme elleve i tre kamper på rad - og vunnet - gjør Brann to justeringer på mannskapet. Gilbert Koomson trente ikke lørdag grunnet sykdom. Han er i troppen, men erstattes av Gilli Rolantsson fra start. Ruben Kristiansen må melde pass grunnet lysketrøbbel og erstattes av Thomas Grøgaard.

Ellers gir Lars Arne Nilsen tillit til gjengen som har hatt suksess i det siste. Gledelig at Kristoffer Barmen er tilbake i eliteserietroppen etter nakkeskaden, og at Christian Eggen Rismark sin smell mot Åsane ikke var noe alvorlig, slik at han også er i troppen.

Fredrik Haugen er fortsatt ute med lyskeskade, men satser på å være tilbake etter fotballferien når FK Haugesund er motstander 15. juni. 

Nøyaktig hvordan Brann har komponert laget får du se fra kampstart klokken 20.00. Vår opplisting under er etter draktnummer.

Branns lag:

1 Håkon Opdal
2 Taijo Teniste 
3 Vito Wormgoor
5 Thomas Grøgaard
9 Petter Strand
10 Amer Ordagic
11 Daouda Bamba
15 Bismar Acosta
16 Ruben Yttergård Jenssen
17 Gilli Rolantsson
19 Veton Berisha

Benken:

12 Eirik Holmen Johansen
4 Christian Eggen Rismark
7 Gilbert Koomson
18 Azar Karadas
23 Kristoffer Løkberg
27 Henrik Kjelsrud Johansen
29 Kristoffer Barmen

Oppgjøret vises på Dplay, TVNorge og Eurosport Player. Brann oppdaterer på Twitter underveis. Senere i kveld blir det gratis videosammendrag på Brann.no, samt oppsummeringer og intervjuer. 

Husk neste hjemmekamp som er mot Lillestrøm på Stadion søndag 23. juni klokken 20.00. Billettsalget til kampen pågår. Det samme gjelder den påfølgende hjemmekampen mot Mjøndalen. 

Kjøp billetter
 
Annonse fra Eliteserien: