Nå er smilet tilbake

Etter tre kamper fra start og maksimal poengfangst er smilet tilbake hos Amer Ordagic.

Annonse:

Den bosniske midtbanespilleren har fått føle både motgang og medgang i hans første periode i Brann. I debutsesongen ble det bare åtte kamper, og innledningsvis i 2019-sesongen måtte han nøye seg med ett innhopp fra benken.

Mye av fraværet skyldes skader, eller at andre rett og slett ble vurdert som bedre. Skadene har sluppet taket, og da sjansen kom borte mot Stabæk benyttet Ordagic muligheten. Det ble seier, og siden har han vært sentral i seirene både mot Sarsborg 08 på 16. mai og borte mot Bodø/Glimt sist helg.

Han innrømmer at det har gjort Brann-tilværelsen mye lysere:

- Rosenborg er alltid en stor kamp uansett. Akkurat nå er vi i veldig god form, og jeg har selvsagt enormt lyst til å spille dette oppgjøret, sier Orgagic etter lørdagens trening på Stadion.

- Vi er i en god stim med tre seirer i serien og en i cupen. Det hadde passet veldig godt med en seier til før pausen i Eliteserien, fortsetter han.

Han innrømmer at timingen har vært svært god for hans egen del. Å få plass på laget akkurat da vinnerrekken tok til, har gjort jobben hans enklere. Så velger han selvsagt å tro at hans egne bidrag har medvirket til suksessen.

Innrømmer at det var tøft

- Jeg var lenge ute, men har jobbet hardt for å få nye sjanser. Nå har innsatsen gitt resultater. Jeg er frisk og gleder meg over at jeg er en del av et lag som vinner fotballkamper.

Hvordan har det vært for deg?

- Det har vært tøffe perioder. Jeg har tenkt at det eneste som nytter er å være tålmodig, forsøke å bli helt skadefri og så har jeg tenkt og håpet at min sjanse vil komme, sier han.

Søndag håper han å høre sitt eget navn når Lars Arne Nilsen røper lagoppstillingen halvannen time før avspark.

- Ja, det håper jeg. Jeg fikk gleden av å spille på Stadion 16. mai, og dette er en like stor kamp, minner han om.

Brann - Rosenborg har avspark klokken 20.00 på søndag.

Kjøp billetter
Annonse fra Eliteserien: