Spillerne bidrar til å sette «publikumsrekord»

Nesten 5500 billetter er solgt til den fiktive «rekordkampen». Nå støtter spillergruppen med en sum tilsvarende 100 billetter.

Annonse:

– Spillergruppen er engasjerte og stolte over å få være med på dette supporterinitiativet. Vi har de beste supporterne og vi vil gjerne vise at vi står bak dem til enhver tid, sier Ruben Kristiansen, som er botsjef i Brann. 

Som i alle andre klubber har spillerne i Brann flere interne regler, og om de brytes "belønnes" spillerne med bøter. Disse pengene går inn i en samlet pott som brukes til en sosial tur etter endt sesong, i tillegg til at det årlig blir gitt et bidrag til Barneklinikken på Haukeland. 

Nå brukes også en del av pengene på 100 billetter til «rekordkampen». For de som ikke har fått med seg initiativet; målet er å sette ny «publikumsrekord» på Stadion til en fiktiv kamp som ikke skal spilles. Rekorden er fra 1961 og er på 24.800. 

Som veldig mange andre har Brann fått merke de økonomiske konsekvensene av koronakrisen. Det har ført til at store deler av administrasjonen er helt eller delvis permittert, samt at spillerne, trenerne og ledergruppen har tatt et lønnskutt på 20 prosent. 

Flere tusen billetter har blitt kjøpt av supportere allerede, og flere av klubbens partnere har kastet seg på. 

Slik kan du bidra

Dagens kapasitet på Stadion (16.750) gjør et forsøk på publikumsrekord umulig, men med en fiktiv kamp mot en fiktiv motstander er det ingen begrensninger. 

For å bidra går du inn på Vipps og søker opp nummeret 2007 eller skriver «Sportsklubben Brann 3».  

Der kan du Vippse et valgfritt beløp, men hver billett til kampen koster 50 kroner. Hver 50-lapp som kommer inn blir regnet om til en billett og man kan kjøpe så mange som man vil. 

Brann og klubbens partnere stiller også med noen premier som trekkes blant alle som bidrar. Mer info om dette kommer. 

For å vise at du har bidratt kan du bruke dette bildet og dele på dine sosiale medier, om du ønsker det:  

rekord bidrag ny

 

Annonse fra Eliteserien: