Partnerne kjøper billetter til «rekordkampen»

Supporterne har allerede kjøpt godt over 2000 billetter i forsøket på å sette ny «publikumsrekord». Flere av Branns partnere har også kastet seg på og kjøpt billetter.

Annonse:

– Dette initiativet fra supporterne er helt strålende, og det er imponerende hvor mange som har bidratt på så kort tid. Det er stor interesse for Brann hos oss i Fjordkraft, og vi kjøper gjerne billetter til alle 300 ansatte for å bidra til publikumsrekorden. Vi setter som krav at de fiktive billettene blir på den høyst ekte Fjordkraft-tribunen, sponsorsjef i Fjordkraft, Stian Madsen, spøkefullt. 

Tirsdag 31. mars ble supporterinitiativet lagt ut, der målet er å slå publikumsrekorden på Stadion fra 1961 i en fiktiv kamp. Den gangen var det 24.800 tilskuere i semifinalen mot Fredrikstad i cupen. 

Hver billett koster 50 kroner, og alle kan vippse en valgfri sum. Hver 50-lapp teller som en billett. 

På bare noen få timer hadde klubbens supportere kjøpt godt over 1000 billetter. 

Nå har flere av Brann sine partnere gått inn og kjøpt flere hundre billetter hver. Bedriftene som har bidratt er:

  • Sparebanken Vest
  • Fjordkraft
  • BOB BBL
  • Bergen Fiber 
  • Optimera Montér
  • Dekkningspatruljen AS 

– Sparebanken Vest har vært hovedsamarbeidspartner for Brann siden 2003, og for oss er det viktig å være en god medspiller også i vanskelige tider. Vi ønsker å bidra der vi kan til å snu situasjonen til noe positivt, og har derfor kjøpt billetter til samtlige av våre 700 ansatte. Det ville vært fantastisk om vi sammen klarer å slå den legendariske publikumsrekorden fra 1961, sier sponsoransvarlig i Sparebanken Vest, Øyvind Harkestad.

– Dette er helt fantastisk. Vi hadde håpet på god respons, og Bergen har virkelig kastet seg på. Tusen takk til våre supportere som startet dette, og til våre partnere som vil være med, sier leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Therese Andvik Rygg.  

Tirsdag 14. april var det solgt nesten 8833 billetter totalt. 

  • Vil din bedrift bidra med et større antall bedrifter? Ta kontakt med Lars Petter Mongstad (474 14 884) eller [email protected].

Slik kan du bidra

Dagens kapasitet på Stadion (16.750) gjør et forsøk på publikumsrekord umulig, men med en fiktiv kamp mot en fiktiv motstander er det ingen begrensninger. 

For å bidra går du inn på Vipps og søker opp nummeret 2007 eller skriver «Sportsklubben Brann 3».  

Der kan du vippse et valgfritt beløp, men hver billett til kampen koster 50 kroner. Hver 50-lapp som kommer inn blir regnet om til en billett og man kan kjøpe så mange som man vil. 

Brann og klubbens partnere stiller også med noen premier som trekkes blant alle som bidrar. Mer info om dette kommer. 

For å vise at du har bidratt kan du bruke dette bildet og dele på dine sosiale medier, om du ønsker det:  

publikumsrekord bidrag

 

Annonse fra Eliteserien: